Tässä artikkelissa haaveilen (niin kuin blogin kuvauksessa lupasin). Listasin TOP-5 tuotteet, jotka hankkisin heti, jos minulla olisi tarpeeksi rahaa. Tätä tuskin kuitenkaan tulee koskaan tapahtumaan :)

 

1. Pinkki Ferrari

Pinkkiä Ferraria ei saa kuulemma edes rahalla ostaa, mutta mitenköhän olisi, jos olisi tarpeeksi paljon rahaa?

Autoista en tiedä mitään, mutta kuvan mukainen kauppakassi olisi kyllä täydellisen näköinen, tietysti tämmöisillä bling bling vanteilla.

 

2. Moderni luksustalo

Kuvassa oleva luksustalo olisi minulle täydellinen. Ei liian suuri, mutta avoin ja aivan upea. Uima-allas on tietysti pakko olla ja talo voisi sijaita esimerkiksi Koh Taon upealla rannalla Thaimaassa.

Hommaisin tietysti Lux Casalta huonekalut (nämä eivät ole edes kovin kalliita, mutta kattokaa kuinka tyylikkäitä). Tässä esimerkki makuuhuoneen sisustuksesta.

 

3. Gucci Floral jacquard buckle bootsit

Näitä Gucci bootseja olen himoinnut jo hetken aikaa. Eikö ole upeat?!

Nämä ostaisin heti, jos minulla olisi enemmän rahaa ja olen nytkin miettinyt, jos lainaisin rahat näihin, enkä enää vain unelmoisi. Hinta on tosin aika kova kengistä; 2150 dollaria.

 

4. Luksusjahti

Upea huvijahti olisi mahtava bilettämiseen. Tietysti jahdissa pitäisi olla myös uima-allas.

Palkkaisin tietysti 6-packeillä varustetun miehistön, joka voisi tulla hengailemaan talolleni, silloin kuin vene olisi parkissa laiturini nokassa.

 

5. Timanttikorut <3

Tämä ei varmasti paljoa selittelyjä. Kaikki meistä varmasti rakastavat timanttikoruja. Omia suosikkeja ovat kuvan mukaiset modernit korut.

Näihin menisi varmasti paljon rahaa ja shoppailureissu shampanjalasi kädessä olisi varmasti myös mukava. Tietysti sitten sieltä ajelisin luksuskotiini pinkillä Ferrarillani.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen Ninni ja kirjoittelen Rakkaudesta rahaan -blogissani lähes kaikesta, mutta etenkin unelmoin asioista, joita voisin ostaa tai tehdä (jos minulla olisi rahaa).

 

Matkailu ja luksustuotteet ovat intohimoni ja tulen jakamaan ajatuksiani, reissujani ja ostoksiani blogissani.

 

Toivottavasti sisältö miellyttää.

 

PS. Saa kommentoida!

Blogiarkisto

2017
Maaliskuu