Kun sain kuulla että meillä semifinalisteilla olis mahdollisuus saada meediolta istunto, kiinnoistuin heti. Meedio oli Maria Petala, selvännäkijä ja meedio. Mä uskon siihen että on jotain muutakin, kun tää meidän maanpäällinen keho. Mulla on mieli, joka on erillinen mun ruumiista ja sen tuntemuksista. Meillä on myös eri aisteja; näkö, kuulo, tunto, ja muita. Miksei jollakulla vois olla jotain vielä suurempaa kykyä aistia tiettyjä asioita, mahdollisesti saada erilainen yhteys henkimaailmaan, muihin ihmisiin, tai itseensä. Joku sanois, ettei ikinä oo todistettu tällaisten olemassaoloa, mä ainaa sanon, ettei sitäkään oo todistettu; ettei tällaisia olisi. 

 

Kävin etukäteen Marian sivuilla, katsomassa mitä meedio oikeesti tekee, ja tekee muuten paljon enemmän kun mitä ajattelin. Yhteyttä henkimaailmaan ja kuolleisiin läheisiin, opastusta sitä kautta, sielun suunnitelmaa, asioita edellistä elämää koskien, unien tulkintaa, oman voimaeläimen tietämistä, tai jopa kadonneiden tavaroiden löytämisessä auttamista. Monien muiden juttujen ohella. En ollut ikinä ennen käynyt oikeella meediolla. Tiesin mistä haluan jutella ja otin Mariaan yhteyttä ja sovittiin sopiva aika. Olin tosi innoissani ensin, mutta mua alkoi oikeesti vähän jännittää ennen sovittua aikaa. Aloin miettiä mahdollisia miinuspuolia ja sitä, onko mahdollista saada tietää jotenkin liikaa niin, ettei voi enää jatkaa elämää normaalisti sen jälkeen. Tai että onko oikeestaan mitään syytä tietää tulevaisuutta :D Oon myöskin aika vahvasti hetkessä elämisen puolesta ajattelia, jota vastaan ennustus kyllä vähän sotii. Oon aiemmin käynyt minkään näköisillä selvännäkijöillä vaan kadulla, missä on ennustettu esim. tarotkorteista. Yleensä tällaisissa on aika yleisluonteisia, suoraan pakasta vedettyjä ennustuksia. Tällasessa pidemmässä tuokiossa taas voi meedion kanssa saada paljon henkilökohtaisempia viestejä ja tietoja.

 

En halunnut ottaa yhteyttä kuolleisiin sukulaisiin, eikä mulla ollut mitään esineitä hukassa. Halusin keskustella jostain suuremmista suuntaviivoista ja asioista yleensäkin. Sen lisäks halusin tietää mun voimaeläimen. Olin tosi yllättynyt siitä, mitä meedio kertoi, koska osa jutuista oli ihan samoja mitä mä olin itse ajatellut. Niistä keskusteltiin vähän ja olin kyllä vaikuttunut. En ehkä perustais elämän suuria päätöksiä meedion ohjeisiin, mutta jos haluaa omille ajatuksilleen tukea, niin se ehkä kannattaa. Jotkut uskoo, että kaikilla on kyky aistia henkiä, mutta sitä kykyä vaan pitää oppia käyttämään. Uskon, että voi itsekin saada jotain parempaa intuitiota, jos pysähtyy kunnolla kuuntelemaan omaa mieltä, tosin ainakaan en itse vielä meedioi ihan samalla tasolla kun vaikka Maria. Ihmiset on oikeestaan aina ollut hengellisiä, tuhansia vuosiakin sitten, ja se käsitys on vaan muuttunut eri aikakausien aikana. Uskon että se voi muuttua seuraavan sadankin vuoden aikana. 

Sen lisäks sain tietää mun voimaeläimen, en tiedä osaako kukaan arvata sitä.Mun elämäni ei muuttunut tällä kertaa mitenkään vallankumouksellisesti, mutta mun mielestä kaikki tämmönen on tosi mielenkiintoista ja voisin oikeesti kysyä useemminkin apua meediolta. Tai ei ehkä usein mutta useemmin kun kerran kahdessakymmenessäkahdessa vuodessa. Varmasti myös joku joka todella haluaa kommunikoida vaikka kuolleiden läheisten kanssa voi saada vastauksia kysymyksiinsä tätä kautta, ja sitä kautta helpotuksen. Olisinkin tosi kiinnostunut kuuleen muiden kokemuksia selvännäöstä. 

Alkuperäinen teksti ja muuta materiaalia www.pihlaK.fi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.