Tässä olisi tutorial sellaiseen meikkiin, joka kannattaa ehdottomasti pistää korvan taakse vaikka myöhemmin talvella tulevia pikkujouluja varten, sillä tällä saa kyllä häikäystyä koko juhlaporukan!

1.-2. Pohjusta luomet. Mulla tässä pohjana meikkivoide ja aavistus puuteria, ja nyt taputtelin vielä pisaran peitevoidetta.
3.-4. Aloita meikki lisäämällä silmän ulkonurkkaan mustaa kajal-kynää. Häivytä! Musta tuo seuraavaksi levitettävälle ruskealle syvyyttä ja hyvän pohjan. Halutessasi voit kuitenkin jättää tämän vaiheen välistä. Lisää vaaleanruskeaa hieman luomivaon yläpuolelle määrittelemään silmän muotoa.


5. Levitä tummanruskeaa (hohtavaa) luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja häivytä hieman myös luomivakoon.
6. Korosta kulmaluuta hohtavalla vaalealla luomivärillä.
7.-8. Seuraavaksi ota pieni sivellin ja siihen samaa tummanruskeaa, kuin 5.-kohdassa. Pienen siveltimen avulla lähde varjostamaan ulkonurkasta luomivakoa pitkin silmän sisänurkkaan. Luomen keskiosa jää siis ilman luomiväriä. Jos tummuusero ulko- ja sisänurkan välillä on mielestäsi liian suuri (jos siis olet ensin levittänyt mustaa kajalia ulkonurkkaan), niin voit lisätä sisänurkkaan hieman mustaa luomiväriä. Kannattaa kuitenkin huomata, että silmän ollessa auki, ei tummuusero ole kuitenkaan läheskään niin silmiinpistävä.


9.-10. Levitä silmän sisäosaan pigmenttistä, kultaista luomiväriä. Koska mun ainoa kultainen luomiväri ei ole kovin pigmenttistä, niin tässä levitin luomelle ensin kultaista luomiväriKYNÄÄ, ja häivytin sen luomelle, luoden seuraavan vaiheen luomivärille hyvän pohjan.
11.-12. Seuraavaksi taputtelinkin siveltimellä kultaisen luomivärin omalle paikalleen. 


 


HUOM. Levitettyäsi kultaisen värin, ota pieneen siveltimeen hieman meikissä käyttämääsi tummanruskeaa, ja käy kultaisen alueen reunat läpi. Näin kultaisen raja ei ole liian terävä.


  13.
Rajaa sisäluomi mustalla kajalilla.
14. Lisää alaluomelle silmän sisänurkkaan kultaista luomiväriä, ja lopulle alaluomelle sekoitus ruskeaa ja mustaa luomiväriä, reunat pehmeästi häivyttäen.
15. Tee yläluomelle ohut rajaus mustalla...
16. ...taivuta ripset ja lisää ripsiväri - DONE!

Itse halusin lisätä vielä supertuuheat irtoripset, mutta voit hyvin jättää ne myös pois.


 


 


 

Huuliin halusin nuden punan, ja käyttöön pääsikin mun ihka ensimmäinen M.A.C.in huulipuna! ♥ Sävy tässä punassa on Angel.
 
Meikissä käytetyt tuotteet löytyy blogistani: allthelittleroyals.blogspot.fi


Kommentit (2)