Tämänkertaisen meikkitutorialin inspiraatioksi päätyi mediassa ja varsinkin kauneusbloggaajien ja kauneusvloggaajien keskuudessa kovassa suosiossa ollut Kylie Jenner. 16-vuotias naisenalku on Kardashianien siskopuoli ja huh, samat geenit tällä kaunottarella kyllä on! Ihan mieletöntä. Tässä ohjeet Kylien meikkiin!

Koska tää meikki on nyt niit pinnalla, niin netistä löytyy varmaan tuhansia tutorialeja. Niin monta on versiota kuin on tekijääkin, ja tässä on mun tuotos, olkaapa hyvä. :)1. Levitä alkuksi valkoista koko luomelle kevyesti.
2. Seuraavaksi hieman violettiin taittavaa ruskeaa luomivakoon. Häivyttää voit, ja jopa kannattaa, myös hieman tuon valkoisen päälle, niin lopputulos on pehmeä. Pidä kuitenkin luomivakovarjostus selvästi tummempana.
3. Tämän voit halutessasi tehdä vaikka nestemäisellä eyelinerilla, mutta itse valitsin mustan kajal kynän, sillä saan sillä tehtyä kaikkein ohuimman rajauksen ripsirajaan. Eli siis: rajaa yläripsien juuri ohuesti mustalla.
4. Seuraavaksi jatketaan rajausta ja piirretään loppuun pieni siipirajaus. Tähän vaiheeseen otinkin käyttööni nestemäisen diplinerin, koska sillä taas saan tuon siiven tehtyä kaikkein tarkimmin. Rajaa myös alaripsien tyvi yläluomella käyttämälläsi värillä, ja jos haluat, niin myös jollain tummalla rajauskynällä. Itse tyydyin tuohon yläluomella käytettyyn luomiväriin, sillä halusin tästä lookista mahdollisimman pehmeän ja utuisen.5.-6. Taivuta ripset ja lisää ripsaria.
7.-8. Mä olin ollut liian innokas aloittamaan tuon silmämeikin, joten kaikki mun korostukset ja varjostukset oli vallan unohtunut! :D Siispä tässä vaiheessa taputtelin korostusvärit (L'Oréalin peiteväri) kasvolle ja varjostin tummalla puuterilla (StarGazer). Kaikki nämä voi siis tehdä ennen silmämeikkiä, tai jos tapoihisi kuuluu meikkipohjan tekeminen vasta viimeiseksi, niin silloin. Että nämä nyt ei varsinaisesti tähän tutoon kuulu. :) Jos kuitenkin haluat täysin kopioida Kylien lookin, niin valitse poskipunaksi jotain rusahtavaa ja jätä kaikista pinkimmät punat laatikkoon. :)9. Kylie suosii pitkiä tekoripsiä, joten mäkin otin ne tällä kertaa käyttöön. Tässähän voit käyttää ihan millaisia ripsiä tahansa, tai olla käyttämättä, ihan miten vaan! Mulla oli lähimpänä irtoripsitupsuja, joista käytinkin kaikkein pisimpiä tupsuja. Kokonaisella ripsinauhalla olisin itse saanut kaikkein nätimpää jälkeä, joten koettaa kestää näissä lähikuvissa hieman hassulta näyttävät ripset -mä käytän näitä yksittäisiä tupsuja niin harvoin, että hieman vielä taktiikka uupuu. 
10. Käytit sitten irtoripsiä tai et, niin rajaa kuitenkin vesiraja vaalealla, jolloin katse kirkastuu ja silmät vaikuttavat hieman suuremmilta.
11. Ja noin, silmämeikki on valmis!


Seuraavaksi huuliin! Ne onkin koko Jennerin tytön meikissä kaikkein kohutuin piirre. Huhutaan tytön käyttävän MACin huultenrajauskynää ja huulipunaa, mutta itse metsästin omasta mielestäni sopivaa väriä, joka kuitenkin olisi kohtuuhintainen siihen nähden, etten varmaan kovin usein rusahtavaa huulimeikkiä käytä. Lopulta löysin L'Oréalilta sävyn (tsekkaa tuotelista postauksen lopusta), joka mun silmään näyttää kovin paljon samalta, kuin Kylien huulilla. 1. Rajasin ja väritin kynällä huulet kokonaan. Kylie rajaa omat huulensa hieman reunojen ylitse, joten päädyin itsekin tähän hieman Pamela Andersonin huulimeikkiä muistuttavaan tapaan. ;D Halutessasi voit tietenkin pysyä ihan omien huuliesi mitoissa, näin lookki on kaikista luonnollisin.
2. Koska mun makuun sävy oli asteen verran liian tumma, niin napautin pisaran nestemäistä peiteväriä (myös valokynä, vaalea meikkivoide tms. käy!) keskelle alahuulta...
3. ...ja levitin sen kauttaaltaan huulille. Näin sävystä tuli himpun verran "harmaampi" ja myös mattaisempi. Done!
Mitäs tykkäätte? Iskeekö 90-lukua henkivä it-meikki teihin? :)


***

Meikissä käyttämäni tuotteetPohja


Rimmel Stay Matte Primer -meikinpohjustusvoide


Lumene Triple Stay Matt Makeup -meikkivoide sävyssä 3 Aurinkokaakao


Lumene CC-voide sävyssä Medium


L'Oréal True Match The Concealer sävyssä 4 Beige


Lumene Translucent Mineral Loose Powder -irtopuuteri


StarGazer Pressed Powder -kivipuuteri sävyssä Tan


Lumene Touch of Radiance -poskipuna sävyssä 10 KuulausKulmat


Gina Tricot Beauty -kulmakynä sävyssä 02 Mid Brown Silmät


Maybelline EyeStudioMono sävyssä 01 Snow White


LOLA Make Up by Perse sävyssä 011


L'Oréal Color Riche Crayon Le Khol sävyssä 101 Midnight Black


Rimmel Exaggerate Eye Liner -nestemäinen rajausväri sävyssä 001 100% Black


IsaDora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde


Maybelline The Colossal Volum' Go Extreme Waterproof -ripsiväri+ pitkiä irtoripsitupsujaHuulet


L'Oréal Contour Parfait -huultenrajauskynä sävyssä 657 Rosewood+ pisara L'Oréal True Match -peitevoidetta sävyssä 4 Beige


 


***


  


 

Kommentit (4)