Hyvää huomenta maailma!

Jälleen yksi aamu, kun herään silmät turvonneina yöllisten ikäväitkujen takia ja raahaudun sohvalle mummon kutoman viltin alle. Vieressä on mansikkateen sijasta litran vesipullo epätoivoisen laihdutusyrityksen vuoksi. " Juo kaksi litraa vettä juo juo juo" No niinhän minä juonkin, eikö viini muka voisi laihduttaa yhtään? Niin, yritän kovasti laihduttaa sillä omaan hirveän halun näyttää eksälle mitä hän oikein menetti. Ulkona paistaa aurinko ja katselen sinistä taivasta sisältä, sotkuisesta yksiöstäni, jossa vaatteet ovat lennelleet sinne tänne. Tunti meni äsken tinderiä selaillessa tuloksetta ja toinen tunti miettiessä huomisen pikkulauantain vaatetusta. Niin, voisi muuten siivota, jos vaikka joku miehen tynkä sattuisi tulemaan baarin jälkeen luokseni. Ehkäpä siitä syttyisi vuosisadan romanssi eli pakko siivota, niin näytän siistiltä ihmiseltä. Tervetuloa seuraamaan tällaista elämääni!

Avataanpas hieman minua, ehkä silloin tällöin hieman epätoivoista sinkkua, joka etsii sitä legendaarista Mr. Perfectiä.  Heti alkuun mainittakoon, että tiedän olevani nuori, mutta asiaa ei auta se, että siitä jatkuvasti mainitaan. "Olet vasta 24-vuotias, ehdit löytämään sen oikean, kyllä sulla on aikaa." No entä jos olenkin yhtäkkiä 45-vuotias ja edelleen samassa pisteessä. Päätinkin ryhtyä tuumasta toimeen, sillä vaikka kaikki kliseiset lauseet väittää, että se oikea tulee silloin kun sitä vähiten odottaa niin minä todistan sen vääräksi. En usko, että se mies vain tulee ja ensin kävelee hikihatussa neljänteen kerrokseen koputtamaan oveen ja oilsi vielä kaiken lisäksi täydellinen. Ei, en usko. Joten muutama kuukausi sitten aloin deittailemaan oikein urakalla. Sitä paitsi, mitä hyötyä siitä tinderistä on, jos niitä ihmisiä ei tapaa?

No mutta miksi näin? Miksi en ole onnellisesti parisuhteessa, kokkailemassa aamupalaa rakkaalleni ja istumassa aamupissalla vessassa lukien rakkausrunoilla täytettyä vessapaperia onnelinen hymy kasvoilla? Siksi, että petyin. Okei, ensin rakastuin. Ensimmäistä kertaa seksisuhteiden ja säätöjen jälkeen, hieman reilu vuosi sitten. Tapasin hänet ulkomaan matkallani, nimettäköön hänet nyt vaikka mistereiden mistereiksi, The Mister.  Hetken mietin pitäisikö vain kutsua häntä yksinkertaisesti kusipääidiootiksi, mutta mitä suotta. En kai enää häntä vihaa. No summa summarum, hänelle iski yhtäkkiä se mikä monelle miehelle iskee; ahdistuneisuus. Syystä tai toisesta, mitä me naiset emme koskaan saa tietää. Siitä tämä kaikki sitten alkoi. All over again.

Nimeni ei yllätys yllätys, ole oikeasti Bridget Jones, mutta hänen piirteensä ja elämänsä on hyvin samanlaista kuin omani. Kirjoitan tätä anonyymisti, jotta voin kertoa mahdollisimman suoraan tänne kaiken. Lähinnä tarkoittaen noita treffikumppaneita. Olen siis treffaillut kaikkia mahdollsia miestyyppejä; kavereita, kollegoita, velijä, kaveruksia, yhden illan juttuja muistamatta nimeä, yhden illan juttuja selvinpäin ja kaiken maailman veljeskuntiakin vielä kaupan päälle varmaankin. Kyllä, shame on me tästä kaikesta, mutta hei tarinaa riittää ja paljon. En malta oottaa, että pääsen jakamaan ne teidän kanssa ja myös kerron enemmän tuosta The Misteristä joka on syypää siihen että maksani huutaa hoosiannaa ja joudun kiusallisiin tilanteisiin epämiellyttävien treffiseurojen kanssa.

Korjatkaa mikäli olen väärässä, mutta veikkaan siellä ruudun toisella puolella myös olevan paljon sinkkunaisia jotka kamppailee samojen pohdintojen kanssa kuin minä. Miksi kaikki tuntuu pyörivän vain kaksilahkeisten ympärillä? Miksi ei voi olla onnellinen ilman vaikka on työ, koti ja ystävät? Miksi yllyttää itsensä siihen rypemis tilaan musiikin kanssa, miksi ei voi olla unohtamatta, miksi ei voi juoda vain yhtä monen sijaan ja olla nolaamatta itseensä, miksi tarvitaan laastari, miksi miksi miksi. Kyl te tiiätte mitä kaikkea sinkkuus sisällään pitää. Lyöttäydytään siis kaikki yhteen ja nostetaan sinkkulippu korkealle! Pysytään kuulolla naiset.

Terveisin.. Hmm. Tätä myös mietin. Jos laitan nimikirjaimet, niin se olisi BJ ja olisiko se sitten soveliasta. Se kyllä sopii tähän joten mennään toistaiseksi sillä.

Kivaa tiistaita strong independet women!
Terkuin, BJ

Kommentit (0)

Seuraa 

Minä, oman elämäni 24-vuotias Bridget Jones, rakastuin kerran erilaisten seksisuhdeseikkailujen jälkeen. Yllätys yllätys - mies vetikin maton alta ja näin oltiin takaisin lähtöpisteessä. Sukelsin deittailun ihmeelliseen maailmaan löytääkseni sen legendaarisen Mr. Perfectin. Blogissa jaan treffikokemuksiani laidasta laitaan, ihmettelen kuinka me naiset jaksamme haaskata aikaa kaksilahkeisiin mysteereihin, kirjoitan sinkkuuden saloista sekä mikä tärkeintä - tuon kaikki oman elämän Bridget Jonesit yhteen! En ole ainut, enhän?

Teemat