Hei Sinkkumaailman kansalaiset!

On yksi asia mitä oon kovasti pohtinut kuluneiden vuosien aikana. Miksi sillä miehen intimialuuella sijaitsevalla tavaralla on niin paljon väliä? Ei pelkästään koolla vaan sillä kaikella. Karvoituksella ja toiminnalla ja kaikella. Kerron teille pari asiaan liittyvää kokemusta.

CASE NUMBER 1

Tapasin erään miehen, 29 -vuotias ja joo, tapasin sen tinderissä. Voi kumpa joskus voisin sanoa, että tapasin miehen jossain muualla... Juttelimme koko yön kaikesta mahdollisesta ja sovittiin näkevämme heti seuraavana päivänä, sillä juttu luisti niin hyvin. Menimme drinksuille kello 19 ja yht'äkkiä huomasimme olevamme raflassa vielä kello 2 aikaan. Olin varma -jälleen kerran, että tämä tässä on nyt se. Nimettäköön hänet ällöttävästi nimellä Sugardaddy. (Hänellä oli todella paljon rahaa, kallis auto, hieno asunto Helsingin keskustassa.)
Liityimme hänen ystäviensä seuraan ja ilta venyi aamuneljään, ja päättyi Sugardaddyn makuuhuoneeseen. Ajattelin tietysti, että seksiähän tässä tullaan harrastamaan. Vaan ei Sugardaddy halunnut, kuulemma ei vaan tahtonut ensimmäisillä treffeillä. Tavallaan hämärää vai vaikutanko nyt seksihullulta? Tuli toiset, kolmannet treffit. Tapailimme tosissamme ja eräänä aamuna hän tuli luokseni. Olin jo ehtinyt kasvattamaan niin sanotun seksuaalisen kiihkon,hihi, häntä kohtaan ja en malttanut odottaa, että vihdoin saamme kokea sen intiimin hetken yhdessä.
Hänellä oli pieni. Niin pirun pieni. En tuntenut sitä, kun hän onnellisesti astui sisään valtakuntaani.

CASE NUMBER 2

Lähdin extemporeen yölliselle kävelylle toisen tinder miehen kanssa, joka työskentelee lentokentällä turvatarkastajana. Hän, herra Turvatarkastaja, oli hauska ja maanläheinen. Jotenkin lempeä ja kotoisan oloinen. Hän ei edes yrittänyt tulla luokseni yöksi, vaan oli aidosti kiinnostunut minusta eikä vaan siitä mitä vaatteideni alta mahtaa löytyä. Ehkä hälytyskellot oisivat voineet soida tässä kohtaa vai kuinka? Ehkä elättelin toivoa, että jotkut miehet eivät halua pelkkää seksiä?
Kävimme muutamalla treffeillä, kunnes kutsuin hänet luokseni "katsomaan leffaa." Pikkuhiljaa one thing lead to another ja ...
Sitä karvan määrää. En tiedä mitä sanoa. Hän ei selvästikään koskaan ollut edes siistinyt intiimialueettaan ja kaiken kukkuraksi koko ei ollut mikään mieltä, tai kroppaa järisyttävä. (No liian iso ei saakaan olla mutta) En pysty kommentoimaan asiaa enempää välttääkseni sen ällön muiston saamista verkkokalvooni.
 

Minä todella ihastuin molempiin. No ihastunkin niin helposti, ettei se nyt ole mikään ihme. Koitin kaikkeni, että pystyisin jotenkin unohtamaan Sugardaddyn taikakepin koon. Hän ei voinut sille mitään, hän kompensoi koon kyllä kaikilla muilla tempuilla. Hän oli ihana herrasmies ja osasi arvostaa naista. En silti pystynyt.
Turvatarkastaja olisi voinutkin tehdä asialle jotain, mutta kertokaapa mulle, kuinka nyt kertoisit jollekin uudehkolle tuttavuudelle, että hei, tekisitkö jotain tuolle alapääkarvoituksellesi? Ostatko sheivereitä ja lähetät nimettömästi postissa, missä on pelkkä lappu, jossa lukee että SHEIVAA ja sata huutomerkkiä perässä? Ei, en halunnut käydä läpi sitä keskustelua. Koin, että on parempi jatkaa vaan etsintää, sillä jos mies ei itse omatoimisesti ole tajunnut asiaa tehdä niin hän ei voi olla se oikea.

No mutta mikä siinä sitten todella haittaa? Itselleni seksi on todella tärkeä osa parisuhdetta (mielikuvitusparisuhdetta vai...?) ja tahdon tuntea sitä aitoa intohimoa. En tahdo esittää, että kaikki tuntuu muka niin hyvältä kun esimerkiksi juuri Sugardaddyn tikkaria en tuntenut missään. Eihän se miehille olisi reilua? Feikkaaminen on kai loukkaavinta mitä sille toiselle osapuolelle voit tehdä. Anyhow parisuhde mulle ainakin on rakastamista, välittämistä, arkea yhdessä ja hyvää seksiä, mutta älkää tosiaan käsittäkö , että se olisi vain seksiä. Ehkä mun on vaikea antaa missään asiassa periksi, kun Mr. Misterin kanssa koin kaiken sen täydellisyyden mistä oon aina haaveillut.

Kauheinta tässä on ajatella, kuinka miehetkin varmaan dumppaavat meitä naisia ulkonäön tai kropan perusteella. "Liian pienet tissit, en halua." "Lättänä perse, ei käy" "Läskit jalat, en halua tollasta" Toivoisin ettei se olis näin. Se on kauheeta! Ei ihmisiä näin sais tuomita ja mulla on opeteltavan varaa, mutta jostain syystä en vaan tunnu voivan tälle mitään. Samaistuuko kukaan?

Jos joku mies tätä lukee, niin olen pahoillani, että naiset joskus tyrmäävät teidät kokonne perusteella. Mä en tahdo loukata ketään ja en rehellisesti sanottuna voi ees kuvitella, mitä taistelua miehet käy siitä, jos se penis nyt vaan on pieni. Mutta miehet tehkää ainakin jotain mitä voitte tehdä. Pitäkää alapääkarvoituksenne siistinä !!! Ps. Kuvat on googlesta ja ne on tahalteen pieniä, mukamas minimoimassa loukkaantumisten riskiä.

Voimia uuteen viikkoon,

BJ

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Minä, oman elämäni 24-vuotias Bridget Jones, rakastuin kerran erilaisten seksisuhdeseikkailujen jälkeen. Yllätys yllätys - mies vetikin maton alta ja näin oltiin takaisin lähtöpisteessä. Sukelsin deittailun ihmeelliseen maailmaan löytääkseni sen legendaarisen Mr. Perfectin. Blogissa jaan treffikokemuksiani laidasta laitaan, ihmettelen kuinka me naiset jaksamme haaskata aikaa kaksilahkeisiin mysteereihin, kirjoitan sinkkuuden saloista sekä mikä tärkeintä - tuon kaikki oman elämän Bridget Jonesit yhteen! En ole ainut, enhän?

Teemat