Takki, housut, huivi - H&M / paita - cut & pret (saatu) / laukku - Michael Kors / kengät - SkoPunkten /
Kuvat: Milla / Lack of Colour

Asukuvissa ei ole näkynyt täällä vähään aikaan korkoja. Vagabondin korkokengät ovat kuuluneet jo pitkän aikaa mun luottojuttuihin pukeutumisessa ja koin tuossa viimevuoden puolella pienen identiteettikriisin, kun mulle sanottiin lääkärissä, että nyt ei kannata käyttää korkokenkiä vähään aikaan. Se vähän aikaa on venynyt mun mielestäni jo sietämättömän pitkäksi, enkä tiedä näkyykö tälle loppua.

Mulle tuli syksyn aikana vihlovaa kipua jalkapöytään. Aluksi se oli vain hetkittäistä ja meni ohi itsekseen. Jonkin ajan kuluttua se alkoi kuitenkin häiritä mun elämääni päivittäin. Kävin lääkärissä ja mulle kerrottiin, että jalassa olevat kaaret ovat madaltuneet. Olen käyttänyt siitä asti tuettuja pohjallisia ja tehnyt pientä jalkajumppaa. Korkkareita olen käyttänyt yhden kerran. Sen jälkeen oli jalat entistä kipeämpänä.

Näin 158 cm "pitkänä" olisi kiva käyttää välillä korkkareita. Ja muutenkin, ne ovat olleet iso osa mun tyyliä. Pitkän aikaa musta tuntui lapselliselta ja poikamaiselta, kun en voinut käyttää korkokenkiä. Se vei kauheasti iloa pukeutumisesta ja itsensä ilmaisemisesta. En voi myöskään käyttää monia matalia kenkiä, sillä tuetut pohjalliset eivät mahdu kaikkiin kenkiin. Onkohan kesällä mun ainoat sandaalit Birksin terveyssandaalit? Mahtuukohan yksiinkään balleriinoihin pohjalliset? Nyt olen jotenkin sinut asian kanssa, mutta odotan sitä päivää, kun kivut toivottavasti hellittävät ja pääsen taas olemaan naisellisesti korkkareissa edes pari kertaa viikossa. Jonkun korvaan tää voi kuullostaa naurettavalta pikkujutulta, mutta mulle tää on ollut enemmän.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu