Virkkasin viime viikolla pari kappaletta muhkeita pipoja. Ajattelin, että ehkä joku siellä ruudun toisella puolenkin haluaa kokeilla. Ohje on supersimppeli! Ei tarvitse osata neuloa eikä edes kaventaa. Riittää, kun osaat virkata. Tarvitset vain pari kerää lankaa (mulla vaaleanpunainen on Isoveli-lankaa ja musta oli jotain vauvalankaa), langalle sopivan virkkukoukun sekä sakset. 

Virkkaa suorakulmio, joka on noin 45 cm leveä ja 48 cm korkea.Virkkaamalla "V-kirjaimen" taaempaan sakaraan, saat joustinneuleen kaltaisen pinnan. Tarkista, että pipossa on tarpeeksi kerroksia, jotta se mahtuu pään ympärille.

Yhdistä ylä- ja alareuna ompelemalla virkkaus tuubiksi. Ompele pitkiä pistoja toisen reunan ympäri ja kiristä pistot vetämällä lopuksi langasta. Varo ettei lanka katkea! Solmi lanka ja päättele se niin, että ikään kuin ompelet päättelylangalla mahdollisen jäljelle jääneen pienen reijän umpeen. Päättele muutkin langat. Mun pipo on melko pitkän mallinen, sillä halusin siitä oikein muhkean, joten olen kääntänyt sen kahteen kertaan. Tuo musta pipo näkyikin edellisessä postauksessa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogiarkisto

2016
2015
Joulukuu