Moikka Tukholmasta! Olette saattaneet jo huomata, että entinen MyCosmo on siirtynyt cosmopolitan.fi sivulle. 

Tällä hetkellä istumme hotellin aulassa, ja teemme kaikki kolme töitä läppärien ääressä, ennen kuin lähdemme käymään kaupoilla. Sen jälkeen lähdemme Ruotsin Universalin toimistolle, missä teen myös itse haastattelun Troye Sivanista. 

Tulimme siis eilen Tukholmaan tapaamaan Troye Sivania Anniinan kanssa, joka on töissä Suomen Universalilla. Mukaamme liittyi myös Ida, joka haastattelee Troyeta Demi-lehteen. Illalla kävimme Troyen keikalla, ja keikka oli tosi hyvä, sekä paikalla oli erittäin innokkaita Troyen faneja. Olen kuullut Troyen biisejä, mutta eilisen keikan jälkeen tykästyin hänen musiikkinsa vielä enemmän. 

Eilen kävimme pyörähtämässä nopeasti muutamassa liikkeessä ennen Troyen tapaamista, mutta tänään kerkeämme viettää hieman enemmän aikaa kaupoilla, sekä kahvilassa. Otan Troyesta videohaastattelun, ja haastattelun jälkeen lähdemme lentokentälle. 

Tässä on muutamia kuvia eilisestä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat