Huomenna lauantaina 28.11. järjestetään kahvila Ruplassa blogikirppis, jossa olen myös itse mukana. Tapahtuma alkaa klo 10.00 ja kestää klo 14.00 asti, ja osoite on: Helsinginkatu 16. Olen tehnyt vaatekaappieni suursiivouksen, ja myyn vaatteita, asusteista, kenkiä, ja muutaman takin. Haluamme myös tehdä hyvää tapahtumalla, ja annamme jokainen 20% omasta saadusta loppusummasta Hurstin leipäjonon ja muun toiminnan tukemiseen. 

Nyt mulla jatkuu kotini siivous, imurointia ja lattioiden pesua on tiedossa. Sen jälkeen käyn PR toimistolla valitsemassa vaatteita huomenna oleviin kuvauksiin, jotka olen luvannut stailata. En pääse kuvauksiin paikan päälle, sillä olen juuri tuona aikana blogikirppiksellä. Ajattelin mennä vielä tänään istumaan kahvilaan, ja otan läppärini mukaan. Teen töitä kahvilassa istuen, se on mukavaa vaihtelua istua jossain muualla, kuin kotona. Käyn myös ostamassa tavanomaisen kukkakimpun, sillä ostan joka perjantai tuoreita kukkia kotiini. Mielestäni viikonloppu alkaa siitä, kun olen siivonnut kotini ja tuoreet kukat ovat laitettu maljakkoon. Siitä tulee itselleni hyvä mieli. Arjen pieniä iloja. :) 

Toivottavasti nähdään huomenna blogikirppiksellä! Olisi kiva tavata teitä :) Ihanaa perjantaita! <3 

 

GINA TRICOT tekoturkis
TOMMY HILFIGER neule
H&M nahkahousut
DIN SKO nahkamaiharit
GLITTER hopeasormus, korvakorut

Kuvat ottanut Julia Namrood, editoini minä.
 

Kommentit (4)

Heini

Tulisin ehdottomasti mikäli vain asuisin yhtään lähempänä. Arvostan myös lahjoituksianne Hurstin leipäjonoon, siinä on hyvä kohde.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No voi harmi :/ Toivottavasti ensi kerralla pääsisit tulemaan! Vielä en tiedä million seuraava kirppis on, mutta ilmotan siitä sitten hiukan aikasemmin. :)
Mukavaa sunnuntaita! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat