Eilen oli hyvä päivä, oikeastaan erittäin hyvä päivä. Rakkaalla ystävälläni Nealla oli syntymäpäivä ja olimme sopineet viettävämme tuon aamupäivän yhdessä. Halusin yllättää Nean jollain tapaa, ja päädyin mielestäni aika hauskaan ideaan! Ohjelmaan kuului Nean haku taksilla ilmapallojen kera ja suuntasimme PR toimisto Polhemille. Siellä synttärisankari sai valita itselleen mieluisen asun kuvia varten ja kuvasin Nealle synttärikuvat. Kuvausten jälkeen kävimme kakulla ja kahvilla. Hitsi miten me naurettiinkin tuon päivän aikana, oli ihana saada viettää Nean synttäripäivä hänen kanssaan.

Tässä on myös ystävä joka jaksaa aina kuunnella ja tsempata, on aina tukena, ja on täynnä positiivista asennetta ja hymyä. Nea on yksi niistä ystävistä joka on nähnyt lähestulkoon kaikki elämänvaiheeni ja on ollut aina mun rinnalla vaikka mikä olisi. Olen kertonut salapaikastani täällä Helsingissä, siellä me Nean kanssa monesti istutaan ja mietitään elämää sekä räkätetään tyhmille vitseille. Nea on sanonut monesti mulle, että me tuetaan toisiamme ja selvitään kaikesta, vaikka mikä olisi. Ja silloin kun sattuu ikäviä juttuja syödään jätskiä ja itketään yhdessä.

Oon niin kiitollinen tästä ystävästä mun elämässä, ja miten upealta Nea näyttääkään!

Paljon onnea vielä Nea. <3

Yesterday my dear friend Nea had her birthday! I wanted to surprise her, so I bought some balloons, took a taxi and we went to pick her up. We went to PR office Polhem and she got to choose an outfit for her for a couple of hours. I took some birthday photos of her and after that we wnet to have some coffee and cake.

I'm so thankful to have this friend in my life. She listens to me and supports me no matter what, she's full of positive energy and she has said to me many times: we support each other and we get through from everything, no matter what. And when something bad happens, we cry together and eat icecream. I love this friend so so much!!

Happy Birthday Nea. <3 

Kommentit (3)

Vierailija

Aivan ihana postaus! <3
Upeat kuvat ja teksti oli niin kaunis ja koskettava. Olet hieno ihminen Minna! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat