Eilen tulikin jo kurkistus tähän tän päivän postaukseen. Olimme siis ystäväni Outin kanssa Indiedaysin järjestämässä blogitapahtumassa. Tapahtumassa oli ohjattua ohjelmaa, sekä vapaata aikaa nauttia pöydän herkkuja ja kierrellä itse paikan päällä. Siellä oli myös muutamia pisteitä muun muassa LUMI, Olympus, R/H ja myös muitakin joilla oli tuotteitaan esillä. Ohjelmassa puolestaan oli kuvankäsittely workshop, suomalaisten eri bloggaajien haastatteluita, asukuva workshop jne. Myös Ruotsista tulleet bloggaajat Victoria Törnegren ja Fanny Lyckman olivat antamassa haastattelunsa, sekä suomalainen Sandra Hagelstam Lontoosta. Päivätapahtuman jälkeen päästiin hetkeks heittään kengät jaloista veks ja otin 15 min power päikkärit. :D Illalla gaalassa Indiedays jakoi blogipalkintoja eri kategorijoiden kolmelle parhaalle blogille jonka jälkeen vain viettettii iltaa yhdessä. :)

Oli kyllä mukava pääästä mukaan kyseiseen tapahtumaan sekä näkeen muitakin bloggaajia. :) Ja vitsi miten hienoja asukokonaisuuksia illan aikana näki!

Tällä hetkellä puolestaan istun/ makaan sohvalla vanhempieni luona täällä pohjanmalla enkä aijo liikahtaa tästä vähään aikaan yhtään mihinkään! Reissu tänne nyt oli ihan täys farssi, kun päästiin Sannin kanssa kahdestaan matkustaan. :D  Lähdettiin samaa aikaa reissunpäälle omien vahnempiemme luo, mutta jaan tän tarinan vaikka hiukan myöhemmin. ;) Nyt laitan läppärin tältä päivältä kiinni ja chillaan tässä sohvalla loppu illan. Parasta. Mutta kuullaan taas huomen lisää! :)

Päivän asu:

Bik Bok takki, Gina Tricot paita, Zara nahkahousut, Dinsko nahkakengät, Chanel laukku

Illan asu: 

Gina Tricot jumpsuit, Chanel laukku, H&M korot

 

Kommentit (3)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitoksia Reetta! Kappas oltiin samassa tapahtumassa! :) Mutta enskerralla sitten moikataan kun tavataan, taisin näköjään keskittyä tapahtumaan kameran linssin kautta pitkälti... :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Jeps se punainen laukku on ystäväni Outin asuun kuuluva. :) Itselläni oli päivällä sekä illala sama laukku mutta vaatteet vaihdoin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat