Noniin! Tässä on se postaus josta olen aikaisemmin teille kertonut kuvan kera, muutama viikko sitten. Eli teimme yhteistyössä JC vaateliikkeen kanssa nämä kuvaukset, joihin kävin valitsemassa heidän liikkeestään vaatekappaleita tehden niistä asukokonaisuuksia. Täytyy sanoa, että aivan unelmahan se oli päästä vaateliikkeeseen valitsemaan ihan mitä mieli vain teki ja  tehdä niistä mieleiset kokonaisuudet! Tosin valinnan vaikeus iski, kun ihania vaihtoehtoja oli hurjat määrät. Kerroinkin MyCosmon haastattelussa ( pääset sinne tästä ) että varsinkin farkuissa suuntaan oitis JC.n farkkuhyllyille. Sieltä niitä laadukkaita vaihtoehtoja löytyy! Jotenka voin itse suositella sitä lämpimästi aivan jokaiselle. :)

Tämä oli myös mukava projekti siitä syystä, että pääsin kokeilemaan hieman erilaisia asuja joita itse yleensä käytän. JC.llä on kauluspaitoja, t-paitoja, hillittyjä yläosia sekä farkkuja ja nahkahousuja, mutta myös ihanan omaperäisiä vaatteita. Jotenka oli kiva yhdistellä näitä molempia eri tyylejä, tehden niistä oman näköisiäni. Mietein mikä näistä asukokonaisuuksista on oma suosikkini, mutta en oikeastaan osaa valita sitä näistä kakista niin kivoista vaatteista! :D

Oli tosi mukava päästä Sannin kanssa toteuttaan nämä kuvat, kun molemilla on intohimo valokuvaukseen, sekä pukeutumiseen. Sanni työskentelee myös valokuvauksen parissa ja on ihan hurjan lahjakas ja idearikas, sekä inspiroiva tälläkin alalla. Sannin upeita, sekä ammattitaitoisia otoksia pääsee katsomaan täältä. :)

 

Ensimäisissä kuvissa on yhdistetty samasta kuosista olevat sortsit ja paita, sekä sininen pörröinen takki. Yhdistin nämä kultaiseen koruun, sekä korkeisiin korkoihin. Tykkään paljon tuosta villistä printistä, mutta asu on samalla yksinkertainen ja selkeä linjojen suhteen. + vaatteiden materiaali oli hyvin mukavat yllä sen phmoisuuden vuoksi. Sopii oloasuksi tai lämpimämmällä säällä kaupungillekkin.

 

 

 

Näissä seuraavissa otoksissa oli ylläni perus kauluspaita, joka onkin vaatekkaappini yksi kulmakivistä. Mustanharmaa, polvista hiukan revitty lappuhaalari oli ihan super mukava yllä! Viimeksi lapsena ollut lappuhaalari päällä, jotenka tässä oli myös nostalgiaa mukana! Takiksi valitsin linjakkaan mustan villakangastakin.

Revityt farkut, valkoinen t-paita, nahkarotsi ja mustat korkkarit. Tässä asu jota käytän usein! Aitoa nahkaa oleva takki oli päällä pehmoinen mutta hurjan särmikäs! Ja nuo Levikset + korkkarit, pettämätön yhdistelmä!

Jos jotain näistä asuista voi sanoa mulle villiksi nii se taitaa olla tämä! Pidän tosin näistä kaikista elementeistä ja ne sopivat musta kivasti yhteen. Varsinkin "villimpiä" housuja käytän yleensäkkin, kun tykkään, että housut tuovat asuun särmikkyyttä. Nämä ovat juuri sellaiset! Nahkatakin päälle lisäsin kevyen silkkisen liivin, sekä sen alle silkkisen paidan. Todella monikäyttöinen tämä kokonaisuus.

No nämä housut tulee ehdottomasti omaan carderoobiini. Käytän yleensä vain pillifarkkuja tai boyfriend housuja, mutta nämä leveälahkeiset tummat farkut sopiii musta hurjan hyvin mm. korkkareiden kanssa, sekä on tosi tyylikkäät. Pitkä ohut neule oli mielekäs päällä ja tämän tyyliset neuleet ovat mulle aika must have juttu. Simppeli villainen yläosa, hieman hipahtava koru ja kirsikakkana päällä villahattu. Tämä yhdistelma toimi musta kokonaisuudessaan vallan mainiosti! :)

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat