Noniiin tässä tulee yhdet "mysteerikuvaukset " julki. Elikkäs ihanan Ronyan musavideon kuvaukset oli muutama viikko sitten kyseessä. Täytyy heti alkuun sanoa, että Ronyalla on aivan upea ja valloittava ääni! On tullut päivisin kuunneltua tän neitokaisen biisejä aika monta kertaa, koukuttavia ne on! Tää oli todella mukava projekti jossa sain olla mukana ja hieman erilainen musavideo, kuin viimekerralla. Tässä pelkästään balettia edelliseen videoon nähden.


Taito nappas myös muutamia "behind the scenes" kuvia kuvausten aikana. Taito Kawata oli myös tämän videon ohjaaja. Oma osuuteni kuvattiin vasta viimeisenä, joten valitettavasti muista otettuja kuvia en saanut tallennettua, kun en ollut paikalla. Mutta video puhukoon puolestaan. ;) Huippu kokemus taas tämä oli! Kiitos siis Cocoalle, että pääsin tähän hienoon videoon osalliseksi!!


Käykäähän tsekkan siis upean Ronyan Work Harder biisi+ video! :)

 

IMG_6745

 

IMG_6757

 

minnas

 

 

Kommentit (6)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No eikö! Tota on tullut kuunneltua niin monta kertaa viime päivinä. Huippu biisi ja sanat tosi osuvat. :) Tuli kyllä kiva kokonaisuus tästä videosta. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Tosta videosta tuli kyl tosi huippu kokonaisuus! Ja se pikkutyttö on iha huippu tossa! :D <3 Kivaa maanantaita Jenni! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat