Eilen lähdettiin Nean kanssa kuvaileen jo aika aikasin aamupäivästä kun molemilla oli vapaa aamu. Valoa kuviin on päivänä aikana aika rajallinen määrä, jotenka mitä aikasemmin päivästä alottaa, sen parempi. Tämä musta kiiltonahkainen, vähän rokahtava liivi on ollutkin jo mulla pitkään, mutta harvemmin sitä tulee käytettyä. Syksyllä/ lämpöisenä talvipäivinä laitan sen tosin ulkotakin päälle. Tulee ihan uusi ilme normi mustaan takkiin. Hattu nyt onkin ihan vakio juttu. Takin alla oli lämmin poolo, joka tosin ei lämmitä sitten muuta kuin tuon ylävaratlon verran. Tämmöisiä lyhyempiä paitoja en muuten ole aikasemmin omistanutkaan, joten tää oli kiva uus kokeilu ylläri! 


Keskiviikko kuluu tänään pitkälti erilaisten töiden parissa, sekä eri kuvausten suunnittelua ja aikatauluttamista. Loppuviikosta onki luvassa taas aika erilaisia kuvaus juttuja. Lievästi sanottuna olen hyper innoissani! Nyt kalenteri ja kuva- idea kirjani kovaan köyttön! Kivaa keskiviikkoa joka ikiselle! :)

Weekday hattu , ZARA takki, ZARA poolopaita, ZARA silkkipaita, H&M housut, DinSko kengät 

IMG_6302

 

IMG_6328

 

IMG_6342

 

IMG_6337

 

IMG_6309

 

IMG_6334

 

Kommentit (4)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Näyttää kyllä kerrassaan hyvältä! Asu on hieno ja näyttävä, tuo liivi tekee kyllä paljon. Vitsi pitäis löytää Tampereeltakin jotain vähän erilaisia rakennuksia, jotta sais erilaista fiilistä asukuviin.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan Jenni! Kiitoksia sulle! :) Samaa mieltä tuosta liivistä, kivaa vaihtelua normaaliin mustaan takkiin. varmasti Tampereeltakin löytyy kivoja kuvauspaikkoja, tausta kyllä tuo kuviin hyvää kontrastia! :) Oikein mukavaa torstaita sinne! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

kiitoskia Melanie! Mukava kuulla, että asukokonaisuus on mieleinen! Kivaa ja energistä päivää sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat