Musta pukeutumisessa on hauskaa se, miten yhtä vaatekappaletta voi käyttää niin monella eri tavalla. Esimerkiksi näissä kuvissa käytin omasta kaapista löytyviä juttuja mutta yhdistin ne aivan eri tavalla, kuin yleensä. Lopputuloksista tuli aika rennot ja omaan normi tyyliini nähden tosi modernit. On myös piristävää ja hauskaa kokeilla erilaisia tyylijuttuja! Vaikka etsin inspiraatiota jatkuvasti, monesti sitä kuitenkin kangistuu oman vaatekaapin sisältöön, yhdistäen ne aika samoihin juttuihin kuin aina ennenkin. Tässä yksi "parannuskeino" josta viimeksi mainitsin, elikkä yhdistellä ihan uudella tavalla omia vaatteita. Kuulostaa ihan yksinkertaiselta, ja niin se myös onkin.


Nää kuvat oli myös kirjattu inspiskirjaan: valkonen, moderni, jotain spessua, hiukset? Näin siellä luki ja tämmöset niistä sitten tuli. Hiukset oli kysymysmerkillä, kun en keksinyt oiken miten ne laittaisi. Lopulta "jotain spessua + hiukset" olikin se juttu näissä. Oli oikeasti tosi hauskaa tehdä jotain ihan erilaista kuin yleensä! 


IMG_7692FotborCreatedFotovrCreatedIMG_7634

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat