Vihdoin pääsin läppärin ääreen päivittään kuulumisa tännekin. Nyt on kyllä perjantai fiilis! Tosin tuntuu siltä, että vastahan oli viikonloppu?! Noh, päivät menny työsumussa, että täyty kalenterista ihan tarkistaa onko tänään tosiaan perjantai. No onhan se! Aika lentää kuin siivillä. Kiitokset vielä teille kommenteista liittyen tuohon edelliseen postaukseen, hymy tuli huulille näitä tsemppauksia lukiessa. <3 Mites siellä viikonloppua vietetään? :) Täällä ois tarkotus rentoutua leffan parissa kaverin kanssa ja ottaa vaan lungisti. Pian uutta postausta myös meidän näistä "erilaisista kuvauksia" joista teille jo aikasemmin mainitsinkin. ;) Pysykäähän siis kuulolla!

Tässäpä yksi asu jota on tullut myös usein käytettyä: rento neule ja tietysti nahkapintaiset legginsit, lippis ja saappaat. Rentoa on näissä liikkua! Instagramissa puolestaan on tänään tullut uutta sneakpeak matksua maantaina tulevasta postauksesta. Käykäähän ihmeessä tsekkaan tämä! :) @minnasomero. Nyt kuvia selaileen ja postausta kehitteleen, sekä leffa seuraani venaileen! Mukavaa viikonloppua! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat