Olen aika kova tyttö juomaan vettä ja kivennäisvettä päivän mittaan, toki ei liikaa saa juoda, sekään ei ole terveellistä, mutta nyt on normi kivennäisvesi saanut haastajan! Kiinnostukseni heräsi Vitamin Well- juomia kohtaan, kun minuun otettiin yhteyttä liittyen vitamiinijuomien testailuun. Otin selvää mistä näissä vitamiinivirvokkeissa on tarkalleen ottaen kyse, ja halusin nähdä/maistaa nämä virvokkeet itse. Olin yllättynyt, kuinka paljon nämä pullot sisältävät keholle hyviä ainesosia.

DEFENCE: C- ja B12- vitamiineja ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. CARE: biotiinia, joka edistää hiusten, limakalvojen sekä ihon pysymistä normaaleina. ANTIOXIDANT: C- ja E- vitamiinia, sekä mineraaleista seleeniä, mangaania, kuparia ja sinkkiä, jotka edistävät solujen suojaamista hapettumisvaurioilta. Ja lista jatkuu vaan eri virvokkeista ja niiden terveysvaikutuksista. Yllätyin hyvin positiivisesti näistä hiilihapottomista juomista, joissa ei ole keinotekoisia makeutusaineita.

Itse voin suositella näitä juomia lämpimästi oman testaamiseni perusteella. Nykyään otan yhden Vitamin Well – pullon mukaan laukkuuni joko sellaisenaan, tai sekoitan puolet kivennäisvettä ja puolet kyseistä vitamiinijuomaa. Hurjan hyvä vaihtoehto sokerilimuille ja mehuille! :) 

 

*Vitamin Well- juomat 

GINATRICOT takki

Kuvat ottanut Matias Jalmari, editointi minä.

*Blogin kautta saatu.  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat