”Syksyn asustemuoti on metalliniittien lävistämä. Musta nahka, remmit ja ruoskamaiset hapsut houkuttelevat olemaan pikkuisen pahis.” Näin lukee syyskyyn Cosmopolitanissa. Tulen ehdottomasti käyttämään tuota trendiä syksyn tullen, tai oikeastaan se on toteutunut jo tämän kesän aikana.

Itse pidän kovasti erilaisten materiaalien yhdistelmistä asussa, ja tässä asussa onkin kiiltonahkaa, mattapintaista nahkaa, sekä samettia. Kaikki eivät kuitenkaan tykkää nahkapintaisista vaatteista, eikä sellaisia tarvitse väkipakolla pukea päälle vain siksi, että ne ovat nyt in. Jos kuitenkin haluat saada lisää poweria asukokonaisuuteesi, kiinnitä huomiota vaatteissa oleviin yksityiskohtiin. Esimerkiksi niitit ja nyöritykset antavat kivan loppusilauksen asulle, tai laukku koristeltuna hapsuilla tuo hieman villimmän vaikutelman.

Syyskyyn Cosmosta löytyykin monta erilaista ideaa yhdistellä syksyn trendejä itselleen sopivaksi kokonaisuudeksi, ainakin itse olen bongannut monia kivoja ideoita omaan garderoobiini!

Leppoisaa sunnuntaita! <3

 

 

GINA TRICOT liivi/ vest
MANGO toppi/ top
MOHITO hame/ skirt
DIN SKO korot/ heels
SKAGEN kello/ watch 
PÖLLÖT aurinkolasit/ sunnies

Kuvat ottanut Julia Namrood, editointi minä
Photos taken by Julia Namrood, edited by me

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat