Tänään on ollut erittäin hyvä syyspäivä ilmojen suhteen, kun pystyi kulkea sääret paljaana ja takki harteilla ilman että olisi tullut vilu. Kaunis päivä kerrassaan ja me otimme siitä kaiken hyödyn irti Julian kanssa kuvausten merkeissä. Lähdimme jo aikaisin liikkeelle, sillä otimme muutamat eri kuvat. Sen verran voin vinkata, että balettiaiheista postausta on luvassa. Instagramissa tulikin jo sneak peek pian ilmestyvästä postauksesta. ( @minnasomero )

Viikon trendivinkkinä on tällä kertaa poolokaulus. Poolokaulus tuo mukavan syksyisen fiiliksen asuun sekä se lämmittää kivasti. Syksyn/ talven saapuessa poolokaulukset tekee taas tuloaan ja poolokauluksinen mekko on mielestäni myös hyvä valinta illanistujaisiin syksyllä/talvella. Lämmin ja siisti asu johon voi yhdistää joko korot tai tennarit, maiharit tai saappaat. Lisäksi nahkatakki taikka villakangastakki, eli on siis helppo yhdistää moneksi eri asukokonaisuudeksi.

Ystävälläni Matiaksella on mielestäni tosi makee tyyli ja pidän kovasti Matiaksen lookista myös näissä kuvissa. Matias on superhyvä kuvaaja ja ihailen hänen otoksiaan, mutta tällä kertaa oli Matiaksen aika tulla itse kuviin. Halusin tehdä postauksen missä on vinkit naisille ja miehille, sekä tämä kuvauspaikka tuli mieleeni, joten lähdettiin Matiaksen ja Julian kanssa oitis kuvailemaan. 

Nyt taidan napata kirjan käteeni ja lysähtää sohvalle, illanjatkot kaikille. :) 

This weeks trendtip is turtleneck shirts and dresses. This trend is super cosy and chic. I wanted to make a trendtip post also for men, so here you can see how my friend Matias uses his turtleneck shirt. This location came up to my mind yesterday, so ofcourse I had to organize this photoshoot session on this day.

Now I think I'm gonna start to read a book and spend the rest of the evening on my sofa. Have a nice evening! :)

GINA TRICOT takki/ coat
LINDEX mekko/dress
DIN SKO nahkanilkkurit/ leather boots

 

Kuvat ottanut Julia Namrood, editointi minä. 
Photos taken by Julia Namrood, edited by me.

Kommentit (4)

Vierailija

Vau tykkään!<3 Ja en malta näin harrastelijana odottaa balettipostaustasi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat