Trendivinkki tälle viikolle on liukuvärjäystekniikka, mikä tuli itselleni jopa yllätyksenä. Useasti olen nähnyt liukuvärjättyjä vaatteita, mutta en ole koskaan itse käyttänyt sellaisia, jos en väärin muista. Tämä puku on puolestaan niin kaunis, että sen nähtyä halusin vinkata tästä Ted Bakerin mekosta myös teille. Liukuvärjäys on myös vinkkinä siksi, koska mielestäni sen avulla saa tehtyä asusta mielenkiintoisen ja näyttävän. Varsinkin talvella liukuvärjäys on kiva lisä juhlapukuihin, vai mitäs mieltä te olette kyseisestä tekniikasta? :)

Olisi myös kiva tuunata itse jokin oma vaate kyseisellä tekniikalla. En tiedä kuinka helppoa tai hankalaa on saada vaatteesta siistin näköinen liukuvärjättynä, mutta jos teillä on jotain vinkkejä siihen, niin olisi tosi kiva kuulla niistä! :)

This weeks trend tip is ombre technique. I fell in love with this beautiful dress from Ted Baker collection, I wish this dress would be mine! I think this dress suits for every kind of a fancy party/ event, where you can wear a long dress. Ombre technique is also a easy way to get "that something special" to your outfit. This dress= pure love! 

TED BAKER mekko/dress
GLITTER korvakorut/ earrings

Kuvat ottanut @neakorkia, editointi minä.
Photos taken by @neakorkia, edited by me.

Kommentit (5)

Liina

Aivan ihana mekko! Tosin olisin vielä kaivannut kuvaa jossa näkyisi ihan normaalisti seistessä, hahmottaisi kokonaisuuden paremmin. Mutta upea on kyllä!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

On kyllä ihana mekko, oisipa se vaan omassa kaapissani, mutta ehkäpä joskus! :D
Mä jäin harmittelemaan ihan samaa asiaa! Vasta kotiin päästyä huomasin, että yhtäkään kokokuvaa ei tullu otettua seisten. Muistaapa sitten ens kerralla ottaa ne seisomakuvatkin! x)
Mukavaa iltaa Liina! <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No kiitos kovasti! Ois mukava päästä käyttään mekkoa joku kerta oikeestikkin! :)
Kivaa päivää sulle! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat