Taas on viikon trendivinkin aika ja tällä kertaa kyseessä on kuviolliset kuosit, kankaat, ja yksityiskohdat. Vaikka nyt on muodissa minimalistinen tyyli ja simppelit leikkaukset, on samaa aikaa in näyttävät yksityiskohdat ja säväyttävät kuosit. Niitä on tullut spotattua muutaman viikon aikana vähän väliä vaateliikkeissä sekä muotilehtien tyyliosioissa yms.

Välillä mietin, että miltäköhän näyttäisi jos valitsisi kaikista mainitsemistani viikon trendivinkeistä jotain ylle tehden niistä asukokonaisuuden? Jaa’ a en tiedä, olisi varmaan aika villin näköinen, hyvä yhdistelmä tai sitten täysi kaaos.

Nyt mulla jatkuu sunnuntain chillaus vielä hetken kuunnellen William Fitzsimmonsia sohvalla makoillen. Mielestäni kyseisen herran musiikki on ihan täydellistä ja hyvin rauhoittavaa. Suosittelen!

Kuullaan pian! <3

 

MISS SELFRIDGE, Zalando shortsipuku
SKAGEN rannekoru 
ZARA korot

Kuvat ottanut Julia Namrood, editointi minä
Photos taken by Julia Namrood, edited by me

Sisältää mainoslinkin

Kommentit (5)

Amanda

Oot upea!!! Sulla on niin hienot persoonalliset kasvonpiirteet, samalla sulosen sympaattiset ja kissamaisen sensuellit. Onnistuneita kuvia taas kerran, taitava kuvaaja.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Amanda kiitos kauniista sanoista, ihan häkellyin!
Julia on kyllä taitava kuvaaja ja yhteistyö sujuu hyvin, kun molemilla tulee ideoita mieleen kovalla syötöllä!
Ihanaa iltaa sulle ! <3

Milena

Minna, olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa ja nyt täytyy todeta että blogisi on yksi suosikeistani! Postauksesi ovat uskomattoman laadukkaita ja kuvat kerta toisensa jälkeen häkellyttävän hienoja ja tunnelmallisia.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi Mielena kiitos kovasti! <3 Tosi tsemppaavaa lukea tällaista palautetta, sait kyllä mut sanattomaks. Kiitos kauniista sanoista.
Oikein mukavaa iltaa sulle! :) <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi Milena kiitos kovasti! <3 Tosi tsemppaavaa lukea tällaista palautetta, sait kyllä mut sanattomaks. Kiitos kauniista sanoista.
Oikein mukavaa iltaa sulle! :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat