Puhuttiin tyttöjen kanssa muutama päivä sitten siitä, miten ihanaa kesässä on kesäillat/yöt, kun kävelimme yhdessä kotia.  Kävimme läpi tämän kesän kaikkia kivoja yhteisiä päiviä sekä iltoja, ja kesäillat ovat monesti ne mieleenpainuvimmat hetket.Kesäöissä vain on sitä jotain, ja juuri lämpöiset illat ovat ehdottomasti yksiä niitä juttuja mitä kaipaan talven tullessa. Kesällä voi kulkea hameessa tai shortseissa, ja vilun tullessa laittaa villaneule päälle. Itse käytän sitä komboa usein, sillä jaloilleni ei tule lähes koskaan kylmä, ainoastaan vain hartioilleni. Siihen lisäksi vielä huivi jos tarvetta, ja vóila, asu on valmis.

Nyt mä taidan kipaista nopsaa kaupassa jonka jälkeen laitan leffan pyörimään. Tai mistäs sitä tietää, jos innostuis käymään jopa pidemmällä kävelyllä, sen verran nätti ilma kun on!

 Aurinkoista sunnuntaita! :) 

Here is one outfit kombo which I use quite often during the summer. Shorts or skirt, t-shirt, and when evening comes, I like to match a warm sweater to finish the look. Very simple, easy and cosy outfit! 

Now I think I will go quickly to a grocery store to get something to eat, and after that I will watch a movie at home. Or maybe I'll go for a walk, it's quite nice weather today!

Hope you have a nice sunday! :) 

ZARA t-paita/ t- shirt
LINDEX villaneule/ wool sweater
ZARA hame/skirt
ZARA kengät/shoes
SKAGEN kello/ watch 
LUMI laukku/ bag

Kuvat ottanut Julia, editointi minä.
Photos taken Julia, edited by me.

*sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit (5)

Haydee

Oh nyt on sen verran ihania kuvia että pakko jättää kommenttia! Niin simppeli ja huoleton asu, joka toimii kenellä tahansa ja monessa tilanteessa! Mieletöntä! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oi no kiitos sulle! <3
Asu on kyllä tosi helppo, aamusta iltaan asti käytössä! :)
Tsemppiä ja aurinkoa sun maanantaihin! :)
Xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Ani kiitoksia, mukava kuulla tällaista palautetta.:) Toki itselläni löytyy myös tuimia kuvia, riippuu paljon minkä tyylinen postaus on kyseesä. :) Kiitoksia sulle kovasti! <3 Mukavaa päivää! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat