Olen pitkään odottanut, että pääsen käyttämään näitä puolipitkiä löysähköjä nahkahousuja arkipukeutumisessani. Eilen oli sen verran lämmin, joten nämä housut sujahti oitis ylleni! Vinkkinä näissä kuvissa on moderni look sekä selkeät linjat ja leikkaukset vaatteissa. Tykästyin itse kovasti tähän rentoon mutta siistiin lookkiin, ja varsinkin tuo Zaran liehuva liivi on ollut mulla jo moneen otteeseen käytössä.

Nyt mä lähden pienelle happihyppelylle keskustaan, jonka jälkeen alan käymään huomisen postauksen kuvia läpi. Otettiin eilen Julian kanssa aika erilaisia asukuvia! En ole aikaisemmin tehnyt postausta huomisen asun aihepiiristä, joten mua ihan jänskättää nyt jo tuo huominen postaus! Rentoa sunnuntaita kaikille, ja kuullan huomenna sitten lisää! :) 

 

This weeks trend tip is a modern look, with simple cutting and quite straight lines. I really like that black vest from Zara, and I have used it quite a many times during the past week. Now will I go outside to have some fresh air, and after that I will start to do tomorrows post. I'm very excited about that post, because I have never done that kind of a photoshoot, what we had yesterday with Julia.

Have a lovely sunday and talk to you tomorrow! :)

ZARA liivi/ vest 
ATMOSPHERE paita/ shirt
BIK BOK nahkahousut/ leather pants
ZARA korot/ heels
*SKAGEN kello/ watch 

Kuvat ottanut Julia/ Photos taken Julia
Editointi minä/ edited by me

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (6)

Sara

Aivan tajuttoman upeita kuvia taas kerran! Mikä kamera ja objektiivi sulla muuten on käytössä? :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka Sara! Voi kiitoksia kovasti!<3 Julia sai kyllä napattua tosi kivoista kuvakulmista nämä kuvat! :) Käytän Canonin 6D kameraa, ja objektiivina mulla on Sigman 50mm/1.4. Mukavaa maanantaita sulle! :) xx

Anonyymi

Voi että olet kyllä kaunis ja upea neiti! Ja kuulemma (yhteisten tuttujen kertomana) vielä mukavakin :) jatkahan samaan malliin!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No mutta kiitoksia sulle! <3 Ja miten kauniisti sanottu, lämmitti mieltä. :) Aurinkoista maanantaita! :) xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat