Eilen heittäydyin täysin fiilispukeutujaksi, mikä tarkoittaa sitä, että en sen suuremmin mieti liikaa asuani. HITTI Vai HIHHULI- postauksessa käytin beigestä/vihertävästä nahasta tehtyä vintage paitaa, mikä löytyi vanhempieni kätköistä. Tulinen ihastuminen tähän paitaan: check! Modernit metallinhohtoiset housut jalkaan kera korkojen, näistä oli eilinen asu tehty. Hipahtava look ja metallinhohto on kevään/kesän trendijuttuja, ja musta näiden kahden yhdistäminen täksi asuksi on varsin kiva!

Perjantai oli täynnä toimintaa, kuvia, kukkia, salitreeniä, ja mikä parasta, huippuhyvä fiilis päivän jälkeen. Jos omaa arkista ihannepäivää voi kuvailla, siihen liittyy paljon toimintaa, ja päivä päättyy treenaamiseen salilla. Tällainen oli myöskin mun perjantai, ja tänään taas otan kamera käteen ja kuvia ottamaan! Kivaa lauantaita kaikille! :) 

 

BIK BOK takki/jakcet 

VINTAGE paita/shirt

HM housut/pants

ZARA korot/heels

Kuvat ottanut Julia/ photos taken Julia

Editoint minä/ edited by me

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi eikö! Mahtis löytö! Ihan hassua miten tämmöinen muotipaita tulikin vastaan vanhempieni kätköistä!
Oi kuulostaapa ihanalta löydöltä tuo silkkihame! Varmasti mukava käyttää sitä varsinkin kesällä.:) Mukavaa sunnuntaita Sanna!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitoksia Jessica! Kiva kuulla, että asu toimii sielläkin. :)
Ihania kuvia sulla Thaimaan reissultanne blogissasi! Kivaa päivää sulle. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat