"Voiko ton nahkasempaa asua enää olla??” Näin ystäväni sanoi kun sovitin kyseistä nahkahaalaria. Tämän H&M.n nahkahaalarin nähtyäni päätin aivan saman tien sillä sekunnilla, että tuo lähtee Blockeille mukaan! Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, silmäni lautasen kokosina innostuksestani. Trendivinkki tämä on myös siitä syystä, sillä nyt tulevana syksynä tulee paljon nahkapintaisia/ aidosta nahasta tehtyjä vaatteita sekä asusteita. Monilla showroomeilla on näkynyt paljon nahkaa eri väreissä, ja voin vinkata, että tumman viinipunainen sekä khakinvihreä nahka tulee olemaan syksyllä in! Sen värisiä juttuja olen itse alkanut jo silmäillä kovaa tahtia.

Olen oikeasti ihan kikseissä tästä haalarista, mielestäni tämä on mun aikaisempaa haalariani ( TÄSSÄ linkki )  päheempi ja siistimpi. Tämä on myös kokonaan aitoa nahkaa, joten se on materiaalina myös mukavan pehmä. Ehdottomasti jatkoon tämä haalari ainakin omasta mielestäni! Hiukan veikeähän se on, täytyy myöntää, mutta itse tykästyin kovasti! :)

 

This weeks trendtip is leather, because this up coming autumn brings many different kind of leather clotes to the stores. I fell in love with this leather jumpsuit, oh gosh I literally went a bit grazy when I saw this H&M.n jumpsuit for the first time. I Think this is much cooler than my first leather jumpsuit! ( LINK HERE ) Black leather is always in style, but now there is coming lots of leather clothes on dark green color and also on dark red wine. Looking forward to this fall. ;) 

H&M toppi/ top
H&M nahkahaalari/ leather suit
B2 kengät/ shoes
PÖLLÖT aurinkolasit/ sunnies

*sisältää mainoslinkin

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Mustaki tää on hurjan pähee! x) Ja kiva kun sullekin tämä toimii, vaikka onhan tuo vähän villi asu. :D

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia Alina! Tykkään kyllä kovasti, että asuissani saa olla jotain särmää. Tästä asusta sitä ei tosin puutu. xD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat