Kuvia otettaessa oli lämpötila vähän liiankin korkea, ja hetkeä myöhemmin tuli jo hiukan paha olo, sillä ilma oli lämmin kuin linnunmaito. Nämä kuvat on otettu meidän Berliinin reissulta, ja kuvien ottamisen jälkeen päätin luovuttaa hiusteni suhteen ja kutrit meni saman tien kiinni. Asu tosin pysyi samana koko illan ajan, ja tässä trendivinkkinä onkin klassinen mustavalkoinen raitakuvio, joka on ajaton valinta ja aina muodissa. Mielestäni tähän hameeseen sopi kivasti tuo raitakuvio, ainakin itse ihastuin tuohon yksilöön aika kovasti. Midi mittaiset hameet ovat olleet jo hiukan pidemmän aikaa in, ja sama trendi jatkuukin vielä syksyn tullessa.

Nyt kun ilmat ovat olleet täällä Suomessakin näin kohdillaan, tekee mieli olla suurimman osan ajasta ulkona. Lähdemmekin nyt ystäväni kanssa pihalle istuskelemaan, ja mansikat alkoi kutkuttamaan mieltä aika kovasti! Ei muuta kuin pihalle mars ja mansikoiden hakuun!

Rentoa sunnuntaita! :) 

This weeks trend tip is black and white stripes, which are always in and does not go out of style. We took these photos during our Berlin trip, and I fell in love with this midi skirt! 

Have a lovely Sunday! 

HM toppi/ top
ZALANDO hame/ skirt
ZARA korot/ heels
SKAGEN kello/ watch 

Kuvat ottanut Sara Vanninen, editointi minä:
photos taken by Sara Vanninen, edited by me 

Kommentit (2)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Maija! Pidän itse myös kovasti tuosta hameesta! :)
Sulla on muuten tosi ihana blogi, luen säännöllisesti! <3
Mukavaa viikkoa myös sulle! :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat