Viikon trendivinkki on mammafarkut! Kivaa vaihtelua boyfriend farkuille. Tosin nämä mammafarkut on boyfriendit. Kevättä kohden huomasin farkkujen ylettyvän hyviinkin ylös vyötärölle, joten näistä sain sitte mammapöksyt loihdittua. Mammafarkuissa vyötärö menee korkealle ja lahkeet on sirommat boyfriendeihin nähden. Muutaman tikin iskin lahkeisiin ja lopputulos on sirompi kuin alkuperäisissä Leviksissä. 

Kuvat nappasi Natalia kun oltiin päivä aluksi startattu kahvittelulla Espalla, sekä viettäen perjantaita rennoissa merkeissä. Ihana päivä kerrassaan olikin! Natalian blogiin pääsee TÄSTÄ, ihana tyttö ja UPEA blogi! Käykäähän tsekkaamassa. :) Seuraava kuvauspäivä sovittiin Natalian kanssa jo heti ensi viikolle! :) 

Toimikoo mammafarkut teille muuten teille? :) 

+ Tänään on viimeinen päivä Indiedays Blog Awards kilapilua jäljellä, ja TÄSTÄ pääseekin äänestään vielä blogiani BLOGITULOKAS osiossa. Kiitos kaikista äänistä te ihanat! <3 <3 TÄSSÄ myös eka kilpailu postaus. Ihan alkaa jo jänskättään! x)) 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! :) <3 

HM paita/ shirt, LEVIS farkut/ jeans, OODJi vyö/ belt, ZARA kengät/ shoes

Kuvat ottanut Natalia, editointi minä

 

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan Kira! Kiitos sun kommentista! Totta se on, että housut on vähän risaset ja "ei niin siistit." Aika rempseä outfit valinta totuttuihin asuihin. :) Kiitos kovasti sun äänestä Kira! <3 Kiitos tsempistä! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla Julia, että mammafarkut toimii! On kyllä rento näissä talssia! :) Mukavaa sunnuntaita! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat