Eilen oli taas aamutreenin aika TFW:llä ja mua jopa hieman pelotti miten tulen suoriutumaan siitä. Selvisin onneks tunnista, vaikka lihaksiini sattui kovasti jo ennen treenin alkua. Tehtiin mm. etukyykkyjä ja tunnin jälkeen pistettiin vielä vatsalihastreeni pystyyn. Johannes ( @hatsolo ) näytti konkarina mallia ja me yritettiin tehdä perässä. Aika koomiseltahan meidän suoritukset näyttää Johanneksen rinnalla, mutta eiköhän me vielä talveen mennessä olla kehitytty jonkun verran. Toivotaan näin.

Vielä eilen aamulla mulla oli kädet ihan hellänä mutta tänään ei tunnu lähestulkoon missään. Nyt puolestaan mua sattuu jalkoihin jopa käveleminen, enkä pääse tuolilta ylös pelkkien jalkojen varassa. Toisaalta, sillä se lähtee millä on tullutkin, joten eiköhän tämäkin kroppa ala pian tottuun taas kunnon lihastreeniin!

Tälle illalle en ole vielä tehnyt suunnitelmia sillä olen ollut kotona koko päivän läppärin ääressä. Jospa sitä pian saisi itsensä liikkeellä..

Mukavaa lauantaita!:) 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat