Vappuaatto sujui meillä Julian kanssa kuvausten ajan oikein lämpöisissä merkeissä, vähän jopa hiostavissakin tunnelmissa, auringonpaisteesta nauttien. Me mentiin Bahamalle! Tosin vain mielikuvituksissamme. Oikeasti meidän kuvauspaikkana toimi Kasvitieteellinen puutarha, joka on tosi kaunis paikka, ja mielenkiintoinen nähtävyys. Asuna mulla toimi viime lauantaina ollut kokovalkoinen kokonaisuus.

 

Ihan Bahamalle ei tänä vappuna päästy, mutta pääsen kuitenkin pakkaan hammasharjan ja passin matkalaukkuun, kun suuntaan Tukholmaan siskoni ja hänen miehensä kanssa. Ihanaa päästä Tukholmaan lomaileen, kirjaimellisesti rakastan tuota kaupunkia!

 

Nyt nopeat pakkaukset ja lentokentälle mars! Superkivaa vappua kaikille!! <3

 

 

Kuvat ottanut Julia, editointi minä

Photos taken by Julia, edited by me 

 

Kommentit (2)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan Tinja! Kiitos sun kommentista ja mukavasta viestistä. :) Tukholma on kyllä kiva kaupunki, jonne on aina kiva palata! Toivottavasti pääset pian käymään Tukholmassa! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heippa Hiukan katkeroitunut!
Tarkotus ei ollut aiheuttaa pahaa mieltä, sillä otsikko oli kirjoitettu hiukan pilke silmäkulmassa, ja tekstissä kerroin kuitenkin oikean kuvauspaikan. Harmi, kun otsikosta tuli sulle huono fiilis. Parempaa viikkoa sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat