Mulla on päivän aikana tapana pitää n. vartin tauko, jolloin en tee yhtikäs mitään työhommia, selaa puhelinta taikka katso tv.tä. Saatan joskus kuunnella hyvin rauhallista musiikkia (William Fitzsimmonsia) ja selata lehteä läpi. Useimmiten kuitenkin pidän tauon aivan hiljaisena ja katson vain ikkunasta ulos ja juon kahvia. Nykyään istun ainakin pari kertaa päivän aikana nojatuolissa, jonka hankin tänne pitkän pohdinnan jälkeen.

On aika eri asia pitää vartin tauko vain katsoen ulos ihan hiljaa, kuin tauko jonka aikana selata puhelinta tai hengata esim. Facebookissa. Aluksi se oli jopa vähän hankalaa olla vain, mutta nykyään nautin kovasti tuosta hetkestä. Olla vain ja tuijottaa ulos.

Vaikka arki on kuinka kiireistä tahansa kannattaa pitää kiinni omasta ajastaan, vaikka kyseessä olisi vain ihan muutama minuutti. Olla vain hiljaa yksikseen ja istua alas. Tai mikä se juttu sitten onkaan missä kukin pystyy parhaiten pitää kiinni omasta ajastaan: kävely, kokkaaminen, suihkussa käynti tai automatka. Edes lyhyt pysähtyminen päivän aikana tuo ainakin itselleni jotenkin energisemmän olon.

 

I think it's very important to take your own time during the day, even though it would be only a few minutes. I like to take 15 minutes just to sit down and drink my coffee. I don't use my phone or my laptop during that moment. It's totally different to have a break just to sit down and listen some music or to have a break and watch tv. It don't need to be 15 minutes long break, you can have your own time during the shower, when you ride to work, or when you drink your first cup of coffee.. Just have a moment to yourself, for me it has become really important thing to do every day.  

Kommentit (6)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiva kun pidit postauksesta! :) Kahvikuppi ja lautanen on hankittu Pietarista paikallisesta sekatavara liikkeestä. :) Sokoksella ja Stockmannilla olen nähnyt vähän saman tyylisiä astioita!
Ihanaa perjantaita sulle! <3

Amanda

NIIIIN houkuttelevan näköne toi pressopannukuva! Muutenkin kauniin harmoniset kuvat. Rauhallinen oman hetken fiilis välittyy! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi mäkin pidän siitä kovasti! Otin sen Kokkolasta tänne omaan asuntooni, kun vanhempani eivät sitä enää tarvitse. Veikkaan, että saman tyylisiä pannuja löytyy hyvinkin monesta kaupasta!
Mukava kuulla, että kuvista välittyy tuo fiilis!
Hyvää perjantaita Amanda! <3

Vierailija

Minna oot ihan mielettömän upea! Mistä muuten on tuo ihana kahvikuppi? Taisin vähän rakastua... :D

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Veera! <3
Kahvikuppi on ostettu Pietarista kun asuin siellä. :) Pidän kans kovasti tuosta, kivaa vaihtelua perus valkoisille kahvikupeilleni!
Vietä mukava perjantai! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat