Nyt olen hypännyt pois mukavuusalueeltani, sillä päälläni on aivan ihoa myötäilevä mekko, varsin pinkeä sellainen. Se on harvinaista se, että mun päällä on ihoa myötäilevä paita, hame, taikka sitten mekko. Noh, nytpä siihenkin on tullut muutos sillä tämä ajaton kireähkö mekko päätyi kaappiini.

Haluan hypätä jatkuvasti pois mukavuusalueeltani, enkä nyt puhu pelkästään vaan pukeutumisesta. Tavoittelen jatkuvasti uusia haasteita, sekä tahdon puskea eteenpäin jäämättä paikoilleen. Sama juttu on käynyt nyt mun vaatekaapilleni, ja itsekin olen välillä jopa yllättynyt muutamista hankinnoista. Tekee terää poiketa tutusta ja turvallisesta johonkin hieman uudempaan ja villimpään vaihtoehtoon aika ajoin. Olipa kyse sitten vaatekappaleesta tai uuden lenkkipolun löytämisestä. Vaihtelu virkistää. :) 

Huomiseen! <3

 

Usually I don't wear a tight dress, shirts or skirts, but as you can see, I have quite a tight dress on. I really like this dress, so simple and classy. It feels good to make some small changes to my wardrobe, but also in life generally. I like to go out from my comfort zone, and push myself to do things better all the time.

It's good to be brave and try something new, and now I don't mean only about your style, but life in generally as well.

Talk to you tomorrow! <3

NELLY mekko/dress *

Mainoslinkki*

 

Kommentit (5)

Tyhjännyhjä

Voiko uuden rätin ostamisesta todella saada näinkin pitkän selonteon? Hirveän ahdas on mukavuusalueesi jos se tässä jo ylittyi :D mekkopaitahousut on kuitenkin in the end VAIN mekkopaitahousut eikä siitä sen ihmeempää filosofiaa voi repiä...

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No jopas! :D Muotibloggaaja voi kommentoida vaatteita aika pitkästi. Kerroin, että en pidä kireistä mekoista, paidoista, hameista, joten olen siinä suhteessa pois omalta mukavuusalueeltani. Kerroin myös, että tavoittelen jatkuvasti uusia haasteita, sekä tahdon puskea eteenpäin jäämättä paikoilleen. Sama juttu on käynyt nyt mun vaatekaapilleni. En siis puhunut vain tuosta mekosta tekstissäni. Kirjoitan muoti ja lifestyle blogia, joten vaatteista kertominen on ihan luonnollinen juttu.

Samaa mieltä.

Näpsäkän näköinen mekko. Omalta mukavuusalueelta on hyvä poiketa aika-ajoin, niin pukeutumisessa, kuin elämässä muutenkin. Jotkut eivät kykene siihen koskaan, ja junnaavat samasoissa muoteissa vuosista toisiin. Sehän on niin turvallista. Tsemppiä jatkoon.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Se on totta, että elämässä voi jämähtää samoihin muotteihin ja pysyä aina tutussa ja turvallisessa. Sama juttu voi käydä pukeutumisessakin, ja tämä asu on itselleni vähän epätavallisempi valinta.
Kiitoksia tsempistä, mukaa iltaa. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Se on totta, että elämässä voi jämähtää samoihin muotteihin ja pysyä aina tutussa ja turvallisessa. Sama juttu voi käydä pukeutumisessakin, ja tämä asu on itselleni vähän epätavallisempi valinta.
Kiitoksia tsempistä, mukavaa iltaa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat