No nyt on kuulkaas tuuheita uutisia! Arvaattekos miten hiukseni on yhdessä yössä kasvanut monta senttiä, sekä paksuutta kutreihin on tullut yli kaksin verroin? Minäpäs kerron. Sain Rapunzel Of Swedeniltä kokeiltavaksi upeat klipsipidennykset nimeltään Hollywood Volume, sävyltään Scandinavian Blond #P18/60. No mutta jestas miten alle 10 sekunnissa saa hurjasti paksuuttaa omiin hiuksiin! Tavoittelen aina kiharoita tehdessäni juuri Hollywoodmaisia upeita kiharoita ja välillä tuntuu siltä, että omat hiukset loppuu kesken. Upeat kiharat syntyi yli tuplasti helpommin, kun pystyi näiden klipsipidennysten avulla tehdä enemmän kiharoita, kuin tavallisesti ilman pidennyksiä. Voin siis lämpimästi suositella tätä tuotetta, jos tahdot saada lisää pituutta ja tuuheutta omiin hiuksiin. Lyhyemmät tai pitkät hiukset, molemille sopii nämä klipsit sillä ne sulautuvat ihan huomaamattomasti omiin hiuksiin. Tämä sävy on mulle aivan täydellinen ja aivan vallan mainio tuote oikeasti! Olen hyvin, hyvin tarkka omista kutreista ja niihin käytettävistä tuotteista mutta voin ilokseni huomata, että nämä klipsit oli aivan nappi valinta itselleni. Mitäs mieltä te olette näistä kutreista? :)

Päivä oli tuulinen ja kuten huomaa hiukset lensi aika lailla. Tässä siis näkee miltä ne näyttää oikeasti ihan arki tilanteessa. Ei liikaa sliippausta ja hiusten asettelua. Mielestäni pidennyksiä ei edes erota omis hiuksistani! :)  

Kiitos Rapunzel Of Sweden näistä upeista kutreista! 

*Tehty yhteistyössä Rapunzel Of Swedenin kanssa

*Collaboration with Rapunzel Of Sweden 

Kuvat ottanut Julia/ Photos taken Julia

Editointi minä/ Editing by me 

Well now I have some mega curly news! I just got my firstRapunzel Of Sweden hair extension and I am so amazed! These are just perfect color to my hair and this model it awesome! I have Hollywood Volume, Scandinavian Blond #P18/60. I'm really strickt about the products that I use to my hair, but these I can really reccommend to everyone, who wants to get long and gorgeous hair! It's so much easier to make curls, when you have longer hair. I love to have curls on my hair almost every day and with these clip on hair extension it's so easy to get awesome curls! I really, really recommend these! Thank you so much Rapunzel Of Sweden of these lovely clip on Hair Extension! 

Kommentit (1)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos sulle Sisi! Välillä olen käyttänyt klipsiä tuomaan tuuheutta hiuksiin! Kivaa viikkoa sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat