Terkut Tukholmasta! Tässä on tsemppivideo kaikille, jotka on päättänyt pistää toukokuun aikana itsensä vielä kesäkuntoon. Tämä on oma tavoitteeni, ja mulla kuulkaas alkoikin nyt virallinen herkkulakko. Lakoista en kovin paljon perusta, mutta toukokuun aikanan pidättäydyn kokonaan ihan turhista sokereista. Menee kesällä ne shortit sitten hitusen paremmin kiinni, kun turha turvotus on tiessään. Joten sokerilakko lähti käyntiin täällä Tukholmassa ollessa. :D   

Videolla harjoittelen muun muassa päälläseisontaa, ja tähtäimenä on pystyä tekemään punneruksia päällä seisten. Johannes ( @hatsolo ) näyttää videolla sen vaikeamman version. Mulla itselläni on vielä harjoitteluvaiheessa tuo liike. Veikkaan, että Johanneksen breikkitaustasta on jonkun verran apua tuohon liikkeeseen. Pitäisi ehkä itsekin käydä ottaan muutama breikkitunti Saiffalla.

Tässä on tosi hyvä käsitreeni, joka antaa kyllä kyytiä alleille, mutta on samalla hyvää treeniä koko keholle. Hauskaa päivää kaikille! 

 

Hello from Stockholm! We arrived here yesterday with my sister and her husband. We are just gonna relax and enjoy this lovely city. Here is a motivation video to everyone who wants to get that summerbody. That's my goal and i just started a sugar free month! Oh boy. Have a great day, we are gonna enjoy our shopping day starting right now! :) 

*Yhteistyössä / collaboration Training For Warriors

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat