Sainpas kuulkaas hiustuotteen testiin. Huisin kiva kokeilla hitusen luksusta hiuksiin. Olen tosi tarkka siitä, mitä suihkeita kutreihin pistän päivittäin. Lämpösuoja, silkkitipat ja lakka kuuluu päivittäiseen käyttöön. Muotovaahto? En käytä sitä sen koostumuksen vuoksi. Geeli, totally No No. Lakkaa menee aika paljon mutta haluan silti saada ilmavan lopputuloksen joka pysyy. Hmm. 

Tässäpä tuote Sebastian Professionalilta, nimeltään STYLBRID 9. Olin ihan yllättynyt kuinka tehokas tuote se on! Sitä voi käyttää kosteisiin hiuksiin ja helppo tapa saada rakennetta ja ilmavuuttaa tukkaan, kun antaa hiusten ilmakuivua. Jos hiukset föönaa, tulee kampaukseen luonnollinen kiilto ja pito. Tuotetta voi laittaa myös ihan kuiviin hiuksiin, silloin saadaan kohennettua kampausta. 

Kerroinkin omista tuotteista joita käytän päivittäin, mutta tässä onkin UV- ja lämpösuoja samassa, sekä helpottaa muotoilua föönauksen aikana. Eli samassa paketissa monta eri käyttämääni ainetta. Aika kätevää. 

Olen joskus aika skeptinen hiustuotteiden suhteen, kun tuntuu että ainoastaan pelkällä lakalla ne hiukset pysyy kuosissa. No voin sanoa, että tämä kumosi sen ajattelutavan. Tämä auttoi kutrien muotoilussa: Pesin hiukset, pyyhekuivasin, suihkutin tuotetta (Kätevä koostumus!) tyveen, föönasin, laitoin paplarit ja niiden pois ottaessa ja harjatessa hiukset pysy paremmin kuosissaan kuin yleensä. Lopuksi lakkaa ( paljon vähemmän kuin yleensä) ja sitten suihkaus vielä STYLBRID 9 tuotetta. Voin sanoa että kyllä toimi! 

Toimi muuten superisti kun laittaa tuotetta puuhekuiviin hiuksiin ja föönää pää alaspäin. WUTUMM mikä kuohkeus. :D Volyymia tuli nii paljon, etten tupeerannut tyveäni yhtään! Toi kiiltoa myös lisää mistä tykkään! Silkkitipat ihan huippu keksintö, mutta joskus niistä tulee vähän liimanen letti. Tästä sitä kiiltoa kyllä tuli. :) 

Voin siis suositella tätä tuotetta lämpimästi kaikille! Onkos siellä joku kokeillu Sebastian Professional tuotteita? Mitä olette tykänneet? :) 

 

*Tuote saatu / Sebastian Professional

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Julia <3 Tästä kyllä olin itekkin tosi positiivisesti yllättynyt! Toivottavasti löytää tiensä myös sinnekin, uskon että auttaa hiusten laitossa! :) Pääsiäistä mukavaa sulle! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Elsa onpa kiva kuulla, että olet seuraillut blogia jo noin aikasin. Kiitoksia kommentista ja tsempistä <3 Kivaa pääsiäistä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat