Tänään muhun iski oikein kunnolla syysstressi, kun aloin miettimään tulevaa syksyä. Käydessäni läpi sähköposteja havahduin siihen, että tässähän täytyy alkaa tsempata aikataulujen suhteen, sillä kesän aikana arkeni on ollut suht kiireetöntä. Niinhän se saa kyllä olla, silloin kun olen tavallaan lomalla. Kun syksy tulee täytyy ottaa taas kalenteri käyttöön ja suunnitella päivän kulku aika tarkasti. Myöhäisemmät heräämiset jää unholaan ja päivät tulee täyttymään iltaan asti. Salilla käynti pitää mahduttaa jollain ihmeen kaupalla päivän tapahtumiin, ja täytyy ottaa taas oppikirjat esille.

Kesäloman alussa mulle oli hankalinta tottua siihen, että mullahan on aikaa tehdä vaikka ja mitä, sekä lomailu on ihan okei. Kaikkeen tottuu, ja totuin myös lomailun makuun. Tänään päätin pistää liialle lomailulle stopin ja otin kalenterin käteen. Kirjoitin kaikki tulevat menot ylös ja aloin suunnittelemaan tulevan syksyn aikatauluja. Samalla stressikin hävisi kun kirjoitin kaiken ylös. Jos olisin jättänyt hommat myöhemmäksi ja ajatellut YOLO, olisi stressi luultavasti jatkunut. Odotan hyvin innoissani tulevaa syksyä sekä perus arjen alkamista. Lomailu ja kiireettömyys on ihanaa, mutta on kiva päästä normaalin arjen pariin taas piakkoin. Tosin sen verran haluan pitää kiinni tästä lomafiiliksestä, jotta pystyn nauttimaan täysillä vapaista illoista ja siitä hetkestä, kun ei oikeasti ole mitään pakollista tekemistä.

Mukavaa päivää kaikille! :) 

 

Kuvat ottanut Natalia Oona ja minä, editointi minä

Kommentit (4)

Järkyttynyt

Siis apua?! Osaatko sanoa mistä johtuu, etten esim. tätä kyseistä postausta näe mobiilissa googlettaessani suoraan blogiisi? Nyt näin tämän klikatessani tuon Glitterin koruja esittelevän postauksen alla olevaa painiketta jossa lukee nimesi. Onhan nyt varmasti mahdollisimman epäselvästi selitetty :D mutta siis järkytyksekseni juuri huomasin että iso osa postauksistasi on jäänyt minulta, aktiivilukijalta, täysin väliin! Tässäkin oli valtavan kauniita kuvia taas :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No jopas jotakin! Nyt en osaa ihan suoraa tähän vastata, mutta veikkaa, että varmuuden vuoksi kannattaa tulla MyCosmon sivuille, ja klikata oma postaukseni auki. Myös Facebookissa pääsee aina ajan tasalla seuraamaan blogiani, sillä julkaisen heti postauksen tehtyä linkin blogini facebook sivulle. Facebookista mut löytää nimellä: Minna Somero Blog, sekä instagamista minnasomero. Sielläkin on linkki blogiini.
Toivottavasti saadaan pian fiksattua tämä ongelma! Kiitoksia kovasti sun kommentista! :)
<3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No näin on!! Kun syksy alkaa, alkaa myös uusi kausi taas elämässä, näin mä aattelen. :D Syksy on kyllä tervetullut, mutta toivotaan, että ilmat pysyis suht lämpöisenä vielä hetken!
Kiitoksia kommentista<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat