Keskiviikkona mentiin ja lujaa, kun treenissä oli luvassa Hurrikaani treeni  TFW- salilla, Eevin pitämänä. Hurrikaanissa syke kohoaa ja hiki nousee kyllä pintaan. Oikeen semmonen tekemisen meininki. Tietää kyllä treenanneensa aika kovaa niiden tuntien jälkeen. Hurrikaani on huippu treenimuoto jos haluaa polttaa rasvaa, saada lisää ihasvoimaa ja kestävyyttä. Myös henkinen kantti kasvaa, kun pusketaan näillä tunneilla lujaa, mutta kuitenkin aina oman tason mukaan. Treeni on tosi vaihtelevaa ja mielekästä! Siellä käytetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, hiekkasäkkejä, kuntopalloja, battle­ köysiä sekä kehonpaino­ harjoitteita yhdistettynä ketteryys ja juoksu­harjoitteisiin.

Eevi, oikea Power Woman, sai kyllä tän kropan koetukselle, huisia! + edelleen korostan valmentajan tärkeyttä treenissä. Ehdottomasti suosittelen kysymään apua oikeaan tekniikkaan treenauksessa, ekaksi se helpottaa treeniäsi ja tokaks, säästyt vammoilta! + salin valmentajat on kunnon tsemppareita. Pistää tekeen töitä, ja kunnolla,  mutta tsemppaa myös ihan loppuun asti! 

Tässä siis Eevin pitämä tunti keskiviikkona. Muutamia juttuja joita tehtiin kuvattiin videolle. :) Treeni intoa tulevaan viikkon! #habatkasvaa. 

 

 

 

On wednesday I had a Hurricane training lesson at the TFW- gym with Eevi Teittinen. Such a Power Woman! Hurricane lesson is the perfect way to burn fat, get more power and to be able to train longer time. It's also good training method mentally. You need to push you limits all the time. 

Here are a few things on the video what we did at the Hurricane lesson. :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat