Huomentapäivää! Teinpäs teille tässä äsken ekan videoklipin! Hah, en sitte ikinä oo videoita tehnyt joten vähän oli höntti olo alussa. Tosi helppoahan tuo kumminkin on! Haluan oppia tekeen oikeasti tosi hienoja videoita ja panostaa niihin myös, mutta tämä on nyt aika amatööri kamaa. :D Olkaahan pliis armollisia tän ekan videon suhteen siis. Hih. 

 Paljon tuli erilaisia kysymyksiä bloggerin puolella mun treenaukseen liittyen ja kiitos teille niistä kaikista! :) Vastailen näihin postausten muodossa! 

 Tässä tosin on käsitreeniä Cocovihasteen Voima treeneistä. Tämä ei siis ole sitä "juostaan hulluna menee" treeniä, vaan keskitytään tekniikkaan ja kehitetään voimaa. Sarjat tehdään usein kolme kertaa ja voi jumpe ku käsissä tuntuu! Tässä siis vain yksiö osio voimatunnilta. Sitä ennen harjoteltiin mm. leuvanvetoja joten tossa vaiheessa kädet oli jo hellänä. 

 Treenin vika osio näyttää aika koomiselta, kun nostelen tyhjää tankoa ilmaan. HAH. Mutta jos muistan oikein, se painaa kumminkin sen 15kg ja kun leuanvedot+ muut liikkeet päälle niin on aika kova setti vedettävänä näille mun naruhaboille. 

 Tänään on myös perjantai 13. pvä mutta nyt käännettään huonon onneen päivä nurin ja tehdään tästä huippu päivä! Ystävien kanssa hengailua, mennään leffaan! ( huisia!! ) ja sit yökyläilyt tyttöporukalla Jasminilla ja aamulla jätti ystävänpäivä brunssi lauantaina! Oh boy. 

 Kertokaa ihmeessä palaute tästä vieosta ja mitäs diggasitte! :) Pahottelut jos laatu on surkea eri selaimilla / ei näy puhelimella yms. Tosiaan vasta eka video minkä olen tehnyt, joten tästä on tie vaan ylöspäin. muhaha. Ihanaa päivää teille! <3 

 *Tehty yhteistyössä Training For Warriors - salin kanssa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat