Viime viikolla kerroin meidän kuvauksista Julian kanssa, mutta silloin en vielä julkaissut Julian ottamia kuvia. Minulla on ollut jo pidemmän aikaa mielessä asukuvaukset joissa on selkeästi syksyinen tunnelma, sekä kuvien asu ja kuvauspaikka täydentäisivät toisiaan. Sopivaksi ajankohdaksi tälle postaukselle sopi hyvin tämä syyskuun ensimmäinen päivä.

Valitsin asuksi Tommy Hilfigerin syysmallistosta vaatteet ja asusteet, ja sovittaessani tätä asua tuli mieleeni myös tämä kuvauspaikka.

Pidän kovasti Tommy Hilfigerin syysmallistosta ja sen värimaailmasta. Oma suosikkini on tuo kuvissa näkyvä takki sen mallin, materiaalin ja värin vuoksi. Käytän usein mustanvärisiä takkeja, mutta mielestäni syksyyn sopii myös hyvin tummat värit, jolloin asukokonaisuus ei ole liian synkkä ja yksivärinen. Omasta mielestäni Tommy Hilfiger teki kauniin ja tyylikkään syysmalliston.

Oikein mukavaa syyskuun alkua kaikille! :)

Last week I told about a photoshoot which we had with Julia. I have had on my mind a phtoshoot, where the outfit and the location brings autumn vibes. Now it is the right time to post these photos, because it is the first of September.

I chose this outfit from Tommy Hilfiger autumn collection, and at the same time when I put these clothes on, I knew which location I want to have this photoshoot.

I really like this Tommy Hilfiger’s autumn collection, it has so nice colours and the clothes are very beautiful. One of my favorite piece of the collection is the navy blue coat, I’m sure I will use it very often during this autumn. I think that Tommy Hilfiger made the perfect autumn collection, so beautiful and chic!

Have a nice evening everyone!

TOMMY HILFIGER takki, paita, hame, nilkkurit, laukku 
TOMMY HILFIGER coat, shirt, skirt, heels, bag 

Kuvat: Julia Namrood
Photos: Julia Namrood

*Yhteistyssöä Tommy Hilfiger ja Marsaana 
*Collaboration with Tommy Hilfiger and Marsaana 

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Terhi! <3
Kiva kun toimii myös sulle!:) Saa nähdä millon kylmyys iskee ja pääsee käyttään takkia. x)
Tsemppiä perjantaihin! Xx

Jonna

No nyt on tyyliä! Upea nuori nainen kauniissa vaatteissa, sinulla on silmää! Esimerkiksi upean takin vuori sointuu hyvin laukkuun, ja mekkokin on hieno. Selvästi alkaa syksyiseltä nyt vaikuttaa.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Jonna kiitos sun kommentista! <3
Pidän iste kovasti asun väreistä, jotenkin syksyiset ja raikkaat. :)
Mukavaa iltaa sulle! :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat