Aamupäivällä menin pitkästä aikaa TFW salille treenaamaan, ja tiedossa oli aika tiukka treeni. Liikkeet kohdistui eniten yläkroppaan ja käsiin, sekä treenin lopussa oli todella tiukka vatsalihastreeni. Vaikka tuo lankutus setti oli erittäin raskas, tykästyin siihen kuitenkin jollain ihmeen kaupalla. 

Tässä kuvia tuosta lankutustreenistä, jokaisessa lankussa pysyttiin 50 sekuntia. Teimme nämä harjoitukset vain kerran, mutta itselläni tuo koko lankutus setti tuntui vatsalihaksissa erittäin paljon. 

Lopuksi vähän fiilisteliin Saran kanssa tuota treeniä, ja päätin ottaa hieman erilaisen treeniposen. :D Johanneksen hyppy oli sitten taas jo ihan omissa svääreissä. Huomaa kyllä, että Johannes on kovan luokan breikkari! 

Voi olla, että huomenna kroppaan saattaa hieman sattua. Salitreeni on kuitenkin ihan eri juttu, kuin pelkkä juoksulenkki, mitä olen nyt pitkän aikaa harrastanut. Nyt kun ilmat alkaa kylmeneen ihan kunnolla, jää mun juoksulenkit myös pois. En halua juosta liian kylmässä ilmasa, joten salitreeni on taas erittäin tervetullutta! 

Kuva 1. Peruslankku 50 sekuntia.

Kuva 2. Lankku yhdellä jalalla 25 sekuntia, jalan vaihto, 25 sekuntia. 

 

Kuva 3. Lankku yhdellä kädellä 25 sekuntia, käden vaihto, 25 sekuntia.

Kuva 4.  Lankku yhdellä jalalla, polvi rintaan, 25 sekuntia, jalan vaihto, 25 sekuntia. 

Kuva 5. Lankku yhdellä jalalla, polvi sivulla 25 sekuntia, jalan vaihto, 25 sekuntia.

 

Lisäksi loppuhumpat! 

Here are some photos of today's workout what I did at TFW gym! 

Kuvat minusta: Sara Vanninen, editointi minä. 

*Postaus sisältää mainoslinkin

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat