Joskus multa kysytään millainen peruspäiväni mahtaa olla, sekä mistä kaikesta kiireeni johtuu. Päivän ohjelma, sekä aikataulut vaihtelee joka päivä, mutta joitain asioita teen lähes poikkeuksetta samalla tavalla. Aamurutiinit ovat lähes aina samat.

-Klo 7.00-8.00 herätyskello soi ja pyrin nousemaan aina heti ylös. Laitan aina kolme herätystä, jotta varmasti herään.
-Laitan radion päälle puhelimestani jotta aivoni aktivoituu heti, sekä selaan s.postit läpi samantien.
-Juon ensimmäisen kupin kahvia nykyään aina sängyssä.
-Aamutoimet ja menoks.

 

Tavattiin Didemin kanssa keskustassa ja vietettiin aamupäivä kierrellen muutamia liikkeitä läpi, sekä otettiin asukuvia. Omput ja tomaatit on vakkari välipalojani.

 

Tänään oli ohjelmassa pressipäivä x2 ja käytiin katsastamassa Zalandolle tuleva uusi sporttimallisto, jossa suunnittelijana toimi Karl Lagerfeld.

Ensimmäisestä pressitilaisuudesta suoraa Milttonin showroomille Sharonin ja Didemin kanssa. Oli taas tosi mukava viettää tämä päivä näiden ihanien naisten kera! 

Milttonilta suoraa kotiin, ja kuvien läpikäyminen alkakoon, sekä illan tärähtänyt selfie. 

Ilta menee blogitöitä tehden, sekä seuraavan päivän kuvauksia miettien. Jos seuraavana päivä ei ole pressitilaisuuksia tiedossa, teen aina jotain muuta blogiin liittyvää. Iltaisin harrastan liikuntaa ja välillä vain olen kotona tekemättä mitään sen kummempaa. Pyrin myös näkemään ystäviäni aina kun se on mahdollista, sekä usein yhdistämme kuvaukset näkemisen yhteydessä. Huippuja ystäviä, kun jaksavat aina hymyssä suin näpsiä muutamia kuvia, jos emme ole sopineet kuvauksia Julian kanssa. 

Mulla on vähän hassu tapa, sillä syön usein iltapalani istuen keittiön lattiallani nojaten patteriin. En oikein tiedä mistä se johtuu, mutta musta siinä on vain kiva istua. Ei sillä, etteikö mulla pöytiä ja tuoleja olisi, mutta lattia on iltasin kivempi. x) 

Kommentit (6)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan Heidi! Nämä on Tukholman River Islandista. :) AIka saman tyylisiä olen nähnyt myös glitterissä! :)

Emilia

Hei! Mitkä on sun lempi kahviloita Helsingissä, joita suosittelisit turisteille? :) Olisi tarkoitus tulla käymään kesällä sielä!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heippa Emilia! Tosi kiva kun kysyit! :) Heti ekaksi tulee mieleen kantakahvilani, mistä haen aina kahvin matkaani, eli Citykäytävän uusi Robert's Coffee. Se on ihan yhdinkeskustassa, sekä tosi kiva ja viihtyisä paikka.
Toiseksi sanon ehdottomasti Kappelin, sen tyylikyyden ja sijainnin vuoksi. Kappeli on Esplanadilla, joten ihan keskustassa.
Kolmas kiva kahvila on Aleksanterinkadulla oleva La Torrefazione. Tämä on pieni mutta viihtyisä kahvila, joka on rakennuksen toisessa kerroksessa, mutta sisään mennään katutasosta.

Toivottavasti näistä on apua reissun aikana. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat