Jestas on kyllä hyvä fiilis! Kipeä kroppa mutta fiilis mainio! Tänään meillä oli taas Cocovi- haaste reenit missä käytiin paljon teknisiä juttuja läpi. Esim se, että kyykkää alas oikein, ei ole ihan helppo juttu. On hurjan tärkeää, että oikea tekniikka on kuunnossa sillä juuri sillä ehkäistään vammojen tuloa. Näiden treenailujen aikana on tullut opittua valmentajilta kasapäin uusia juttuja. Itse oon kokenut tosi tärkeäksi sen, että saa valmennusta treenaukseen ja oikean taktiikan oppimiseen. 


Muutamia kuvia napattiin Saran kanssa treenailujen jälkeen. Tässä juttuja joita ollaan tehty ja opittu tunneilla. Tosi monipuolista treeniä kroppa saakin näillä tunneilla. Leuanvetoja muuten treenan nyt kumpparin kanssa. Ei oma haba riitä raakana vetoon kovinkaan moneen. Haha. Joten kumppari tankoon kiinnitettynä on huisin hyvä apu! 


Nyt mä lähden smoothien tekoon (vihdoin ostin uuden blenderin) ja jos sitä spirulinaa ja macaa vaikka koittaisi. Hmm, varmasti aika villi makuelämys! 

Kuvat ottanut: Sara 

IMG_7412


IMG_7431


IMG_7443


IMG_7445


IMG_7427k.jpgIMG_7461


IMG_7466


IMG_7471


IMG_7476

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat