Otsikosta jo huomaakin tämän hetkisen olinpaikkani, eli terminaali 5 on kyseessä. Aamuni alkoi tänään kello 3.00, joten hiukan nyt alkaa silmäkulmat vaipua alaspäin. Nyt puolestaan olen tulossa jo takaisin Suomeen, sillä olin vain päiväreissulla käymässä Tukholmassa, Rapunzel Of Swedenin salongissa huollattamassa kulahtaneet kutrini. Olen jo pitkään suunnitellut kampaamolla käyntiä, joten tämä reissu tulikin hyvin tarpeeseen. Kovin usein en kampaajalla käy, enkä edes muista milloin on ollut tuo viime kerta.

Tässä muutamia kuvia uudesta väristä jonka sain hiuksiini, sekä näissä on myös pidennykset, oikeastaan vaan tuuhennukset, sillä halusin hyvin luonnollisen lookin lisäkkeiden kanssa. Mielestäni lisäkkeet sopivat mainiosti juhlatilanteisiin, sekä niihin hetkiin, kun oma tukka ei vain riitä esim. kampauksen luomiseen. Pian lisään kuvia arkityylistäni jolloin omat hiukseni riittävät vallan mainiosti, mutta näyttävät paljon paremmilta, kun väri on nyt kohdillaan ja epäsiistit latvat ovat tasoitettu.

Lämpimät kiitokset vielä Rapunzel Of Swedenille ja kampaaja Liisalle!

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat