Näin vanhojen tanssien alla päätin katsahtaa omaan "prinsessapäivääni" ja kaivaa mekkoni esille. Oli kiva muistella tuota päivää vähän tarkemmin: Aamu taisi alkaa siinä klo 05.00 kun täyty alkaa laittautua päivää varten. En kyllä muista millon oisin niin kauan tuputellut meikkiä kasvoisin ja laittanut itseäni valmiiksi. Tyttö saatiin valmiiksi ja suunnattiin koululle. Koska kävin Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen ammatillisen koulutuksen ja samassa Aikuislukion, ei meillä ollut vanhojen tansseja. Tanssit halusin kuitenkin tanssia ja onneksi sain tanssia ystäväni kanssa "normi lukiosta" vanhat. Päivä oli ihan huippu ja ilta myös! Ja voi sitä kauniiden pukujen kirjoa! Voi miten ihania pukuja kaikilla olikin! 


Oman pukuni tilasin mittatilaustyönä jenkeistä ( valitettavasti en muista miltä nettisivulta) ja tykkään vieläkin tuosta mekosta. Aika fylli mekko se onkin, käy melkein hääpuvusta. Hah. Tosin väriltään se on shampanjan värinen, joten ei aivan häämekko kuitenkaan. Huippu kokemus tuo prinsessapäivä ja kivoja muistoja jäi mieleen! Toisessa kuvassa myös juhlamekko jonka kesällä ostin. Tätä olenkin käyttänyt monissa juhlissa. Tykkään paljon just tuosta shampanjan väristä! 


Ihanaa vanhojen päivää kaikille tanssijoille! Nauttikaahan kunnolla! :) 

 

IMG_8561

 

IMG_8579-2PR0m1.jpgminssPROM2.jpg

 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat