Meiltä on kysytty Natalian kanssa siitä, että miten olemme tavanneet, sekä olemmeko muutenkin tekemisissä toistemme kanssa, kuin vain kuvausten merkeissä. Päätimme tehdä tästä asiheesta videon, ja ensi viikon keskiviikkona taas uusi aihe videolla.  

Tänään keskiviikkona ilmestyi uusi joulukuun Cosmo, missä on muun muassa Fun Fearless Females osio. ”20 naista kertovat kuka on vaikuttanut eniten heidän uraansa ja keneltä he ovat saaneet elämänsä tärkeimmän neuvon.” Näin luki Cosmossa. Itse pääsin myös osalliseksi tuota kyseistä osiota, ja saamani ohjeen voi lukea Cosmon lehdestä. :) 

Today we took again Minna&Natalia -video, and we talk a about our friendship. We have met one year ago, and we have been friends from the first day we met each other!

 

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Meillä meni aikataulut niin ristiin, ettei saatu kuvattua videota ennen Natalian lomamatkaa. :/ Mutta videoita on kyllä taas tulossa! :) Kivaa perjantaita! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat