Perjantain heipat teille! Tänään tuli uusia trendivinkkejä katsastettua, kun pääsin näkemään H&M:n Conscious Exclusive malliston ennen kuin se tulee kauppoihin myyntiin. Tapahtuma järjestettiin kauniissa ympäristössä ravintola Sinnessä. Mielestäni koko mallisto oli todella kaunis! Jokainen vaate oli kauniisti viimeistelty ja näytti hyvin yleelliseltä. Materiaalit ovat tässä mllistossa myös kohdillaan: kierrätysmateriaaleista tehdyt vaatteet, asusteet, kengät. 

Oma suosikkini oli kuvissa näkyvä muhkea kuviollinen hame. UPEA sanoisin, tykkään! Tätä käyttäisin vaikkapa jossain tilaisuudessa tai vaikka kesähäissä ollessani vieraana. Myös vaalea avonainen mekko olisi hyvä valinta juhliin. Mallisto oli todellakin viimeistelty kokonaisuus ja Sinne ravintola toi vaatteet hyvin edukseen. Malliston vaatteet ovat hinnaltaa kalliimpia kuin monet muut H&M:n luomukset, mutta niissä käytetyt laadukkaat mariaalit maksavat itsensä kyllä takaisin kestävyyden ja hyvin kauniin ulkomuodon vuoksi. :) 

Mitäs mieltä te olette mallistosta? löytykö sieltä mieluisia juttuja teille? :) 

 

 

 

 

Friday- hello to you all! Today I went to see H&M Conscious Exclusive up coming  spring collection. I think this whole collection is very pretty! All the clothes are made from recycling materials and all the pieces look very elegant. My two favorites are the long "print" skirt and the light beige long dress.  I could use these at some fancy party. These are little bit more expensive than H&M clorthes normally, but the materials pays it off! :) 

Kommentit (2)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

On kyllä kauniita! Jos nyt oikein muistan, tulee 16.4 myyntiin. Muistaakseni se taisi olla tuo päivä. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan!
Mallisto on kyllä todella kaunis myös omasta mielestäni! Kiva kun löysit sieltä mieluisia juttuja! :) Ja maksimekot aivan upeita!

Yhden henkilökuvan poistin, muuten postaus ennallaan. :) Mukavaa pääsiäistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat