Jos minun tulisi valita yksi vaate koko talven ajaksi, mitä käyttäisin lähes joka päivä, olisi se ehdottomasti lämmin neulepaita. Ihan tavallinen neule/villapaita, ei mitään sen erikoisempaa. Neuleet, tummat housut, korolliset nilkkurit ja siistit takit, ne ovat oman vaatekaappini yksiä kulmakiviä syksyn ja talven tullen. Näitä kaikkia on helppo yhdistellä monen vaatteen kanssa, esimerkiksi villapaita ja polvipituinen nahkahame on kiva asu rentoon illanviettoon. Kuvissa näkyvät farkut ovat superkivat siksi, koska ne ovat melkein kuin legginsit. Itse pidän erittäin ohuista farkuista, missä on hyvin matala vyötärö. Mitä matalampi vyötärö, sitä enemmän pidän housuista. Näissä farkuissa yhdistyi nuo molemmat, joten tykästyin näihin saman tien. Ennen näiden farkkujen tuloa vaatekaappiini, en ole omistanut mustia farkkuja aikoihin! Käytän aina mustien farkkujen tilalla nahkahousuja, mutta hyvien farkkujen löydyttyä päätin ottaa nämä arkikäyttöön. 

Eilinen treeni TFW.llä teki tehtävänsä, ja tänään ulkoreidet ja kädet ovat olleet kipeänä, mutta hyvällä tavalla kipeänä. Täytyy vaan jatkaa salilla treenailua, silloin kroppa tottuu hyvin nopsaa muun muassa eilisen treenin liikkeisiin. 

Asiasta sitten ihan muihin juttuihin, sillä oletteko te maistaneet persimon hedelmää? Itse olen löytänyt tuon hedelmän uudestaan pitkän ajan jälkeen, ja tykkään siitä hurjasti! Sopii hyvin muun muassa rahkan ja jogurtin kanssa. Tämä seikka tuli mielen siksi, sillä istun nojatuolissani, joka osoittaa keittiöni suuntaan, ja näen nuo kyseiset hedelmät keittiöni hyllyllä. Kannattaa maistaa, jos et ole vielä maistanut! :) 

During the winter time I like to wear a warm sweater, or a pullover shirt. It is so simple to match a warm sweater with a pair of jeans, trousers, or with a leather skirt. All the clothes I have in these photos are my "safe clothes." What I mean is that I can always count on this sweater, black jeans, a pair of high heels and these coats.

*TOMMY HILFIGER vaatteet ja nilkkurit/ clothes and heels
OODJI vyö/ belt

Kuvat ottanut Julia Namrood, editointi minä.
Photos taken by Julia namrood, edited by me.

*Tehty yhteistyössä: Tommy Hilfiger, Marsaana
*Collaboration with: Tommy Hilfiger, Marsaana

Kommentit (6)

Bebe

Pehmeneekö persimonit ihan huoneenlämmössä, ja miten kauan siihen menee? Kun niidenhän kuuluu olla niin pehmeitä, että ne melkein repeää, mutta kaupoissa ei tietenkään niin pehmeinä voi myydä? Myös yksi minun lempihedelmistä, mutta Suomessa en ole vielä uskaltanut ostaa kun ovat niin kovia.
Ja mun pitää varmaan kans käydä koittamassa noita farkkuja kun mistään ei meinaa löytyä matalia.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Ainakin ne persimonit jotka itse olen ostanut eivät ole olleet ihan kivikovia, vaan suht pehmeitä persimoneja. Olen syönyt niitä saman tien, kun olen ostanut hedelmät, ja mielestäni ne maistuvat hyviltä, vaikka eivät ole ihan niin pehmeitä, kuin niiden ehkä kuuluisi olla. :)
Kantsii kyllä käydä sovittamassa kyseisiä farkkuja jos tykkää, että farkuissa saa olla matala vyötärö! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat