Vihdoin olen löytänyt itselleni tekoturkiksen, ja pidän siitä kovasti! Tämä tekoturkis löytyi viime viikolla Vero Modasta. Olen etsinyt itselleni täydellistä tekoturkista pitkään, ja viime viikolla päätin pyörähtää nopsaa yllämainitussa liikkeessä, jos siellä sattuisi olemaan joku kiva turkis. Noh, sieltähän se löytyi, ja kokeiltuani tuon takin ylläni päätin, että tässä se on. Takki on todella lämmin, eikä sen alle tarvitse laittaa paljon vaatetta. Pidän tästä takista myös siksi, koska takkia voi käyttää arkena, mutta myös juhliin mennessä. :) 

 

Finally I have found the perfect faux fur for me! I have been searching the perfect faux fur for a quite a long time, and on last week I bought this from Vero Moda. I have been wearing this coat almost every day, and I can also wear it when I go to some fancy event. This coat is also super warm! 

VERO MODA tekoturkis, faux fur
H&M nahkalegginsit/ leather leggins
ECCO tennarit/ sneakers

Kuvat ottanut Natalia Oona, editointi minä.
Photos taken by Natalia Oona, edited by me. 

 

Kommentit (4)

Ani

Ei vitsi miten ihana takki! Ihan täydellinen! Mäkin oon ettinyt tekoturkista, mutta kaikki on ollu jotenkin liian juhlavia tai muuten vääränlaisia :D Täytyy kipasta huomenna Vero Modassa... :P

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, että tykkäät takista!! Tykkään kans siitä tosi paljon, melkein joka päivä käytössä! :) Kantsii kyl pyörähtää siellä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat