Vaikka kuinka tykkään aamuista ja olen "aamu ihminen" niin herääminen on kyllä asia aivan erikseen. Tänään se tuli taas hyvin huomattua, kun jouduin pinkaista ylös ennen kello kuutta ja olla valmiina metrossa vähän ennen aamu seitsemää. Kahvia kun ei kerkeä juoda rauhassa saati sitten ollenkaan, kuten tänään niin se on jo aika hankalaa mulle. :D Noh, silmät unisumussa kuitenkin pääsin metroon. Kun aamun askareet oli hoidettu ja istuin taas metroasemalla napit korvilla, koin yhtäkkiä "onnenhetken". (Haha) kutsun hetkiä jolloin kaikki tuntuu yhtäkkiä ihan hurjan hyvältä eikä pysty lopettaa hymyilä ollenkaan onnenhetkiksi. Näitä tupsahtelee aika usein joten varsinkin henkilöt jotka tuntee mut tietää mitä tarkoitan! Jotenka päätin ottaa kaiken ilon irti tästä aikaisesta herätyksestä ja suuntasin kauppaan ostaan aamupalavärkkejä (vaikka aamulla en usein mitään saa suustani alas, hotelliaamupalat asia erikseen) sekä kuppi kahvia mukaan ja kukkaostoksille. Perinteinen perjantain kukkapuska siirtyi siis tiistaille. Hektinen aamu muuttui lopulta rauhalliseksi aamuksi, josta hurjasti tykkään! Jotenka hyvä loppu aamulle ja huippu alku päivälle!

Aamusta sitten tuohon harmaaseen villaneuleeseen. Täytyisi kohta jokin toinen "korvike" sille hommata sillä sitä tulee käytettyä takin alla ihan yhteenään. Lämmin ja pehmoinen, sillä pärjää kyllä melkein koko talven! Nahkapöksyt ja muhkea neule, näissä taidankin viettää loppuvuoden!

Mango neule, Zara paita, H&M nahkahousut, Zara kengät, Chanel laukku

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat