Sunnuntaina suunnattiin Julian kanssa keskustaan kaffitteleen ja kuvaileen. Kaks viime kertaa, kun Julian kanssa ollaan kuvailtu on ollut joko ihan jäävän kylmä tai satanut vettä. Mutta eilenpäs  meitä suosi hyvä ilma ja voi jukra oli kiva heittää kevyt takki niskaan. Tuli jotenkin keväinen olo! Hassua, sillä nyt on tammikuu ja ei tosiaankaan vielä kevät. No mutta lopputulokseen tulin, että kevät saa tulla mitä pikimmiten. Pelkästään ulkoilma piristi hurjasti.

Mutta se fiilistelystä ja pikku katsaus eilisiin kuviin. Aamupäivästä kerkesin ennen kuvailua käydä Cossin ja Filippa K.n liikkeessä. Mustaa perus T-paitaa lähdin metsästään, mutta valitettavasti Cossilla ei vielä ollut tullut silkkisiä T-paitoja. Cossin perus paidat on sitten todella mukavia ja miellyttävän tuntusia. No silkki T-paidat on heille tulossa ihan piakkoin, joten siellä menen pyörähtämään jokusen kerran viikon aikana. No suuntasin Filippa K.hon kun tiesin, että sieltä mustia ja hyvälaatuisia T-paitoja löytyy aina. No niin löytyi tälläkin kertaa mutta juuri kassalle mennessä huomasin alerekissä roikkumassa takin. Eikä minkä tahansa takin, vaan täydellisesti istuvan ja just oikean värisen takin. Jep samantien meni T-paita takaisin hyllyyn ja otin tuon takin mukaani. Silloin kuin täysin istuva takki löytyy, ostan sen. Välillä on aika hankalaakin löytää itselleni takki mikä on ulkomuodoltaan kaunis ja mulle täysin istuva yksilö. No nyt semmoinne löyty! Nyt se tosin on vain tuolla pussukassa mutta kohta jo päällä!

Energistä maanantaita ! :)

null_1.jpg

 

Tilt_2.jpg

 

1.jpg 

 

mll_1.jpg

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat